Refleks pierwsza klasa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Refleks pierwsza klasa
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwie pizdy w popierdółkach ścigają się o to, kto jest większą pizdą. Niektórzy to mają nasrane we łbie...
Wszędzie są debile.
Gdzie tu masz refleks
Rikord widjleo
Normalny dzień na drodze nic szczególnego
Bonifacy69 napisał/a:
Gdzie tu masz refleks
No akurat zrobił mykesa pierwsza klasa przy wyprzedzaniu. A ten tego... Holendrzy to większe zjeby za kierownicą niż Polacy...
Piwko za Offspring!
Divided by Zero (nazwa piosenki).
Divided by Zero (nazwa piosenki).
Wyścigi na odcinkowym pomiarze prędkości ( trajectcontrole) . Przyjdzie pocztówka
Zabierać prawo jazdy takim bałwanom co podjeżdżają pod zderzak żeby zacząć wyprzedzać
kurwa krew mnie zalewa za taką jazdę, kij i po plecach bałwana lać
kurwa krew mnie zalewa za taką jazdę, kij i po plecach bałwana lać
No i co to ma być? Ja tak ostatnio sam wyprzedzam odkąd mam nowy samochód. Zajeży czym się jedzie . Dobry kierowca z każdego auta umie wycisnąć 100 procent.
Nieważne czy to Smart , czy Bugatti
Nieważne czy to Smart , czy Bugatti
Wiecie co się dostaje w holandii za 4 krotne oblanie egzaminu na prawo jazdy ?
- Żółte tablice.
- Żółte tablice.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów