Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiemy co było wcześniej zanim włączył kamerę.
Nagranie stawia jednak baby w złym świetle. One atakują, przeklinaja, grożą paralizatorem, wyrzucają im rzeczy. Od tego jest policja a nie właściciel.
Facet wezwał policję. Jego żona została pobita.
Ciężka sprawa ale znając kurestwo górali i ich nieskończoną zachlannosc nie zdziwił bym się wcale jakby one go oszukały i napadły.
Nigdy się nie dowiemy jaka jest prawda ale wiem jedno. Nie pojechał bym do tego pensjonatu bo te baby są pierdolniete i taka agresja jest nie do obrony.
Dodatkowo to się nazywa willa a ja na zdjęciach widzę syf, bród i chlew rodem z prl
Dodatkowo to się nazywa willa a ja na zdjęciach widzę syf, bród i chlew rodem z prl
To je właśnie gorolski wypas rodem z Czikagu lub innego Łoszinktona.
Ma być tak coby dudtki hanysom i ceprowm same wyskakiwały z portelików jak tylko zobaczą te cuda i dziwy. Hej!
Dutków wiele coby je dać potem probłoscowi w kłościele Hej!
Hej!
Jednak nie jest tak kolorowo jak na bookingu
Macie jeszcze cycki.
Smierdzaca sprawa, na Booking maja naprawde bardzo dobre opinie, cos czuje ze ten koles jest trefny i bije piane o nic a babki sie wkurwily i ich pop prostu wyjebaly
Bo Google to takie wiarygodne jest ze hej, na Booking musisz zabukowac zeby dac review i nie widac hejtu.
Tak, a na booking jak właściciel zaznaczy, że klient się nie zgłosił (co nie musi być zgodne z prawdą) automatycznie blokuje mu możliwość dodania komentarza. To dlatego na booking są same dobre opinie. Więc tak, portal gdzie masz możliwość dodania dowolnej opinii, niezależnie od sytuacji jest bardziej wiarygodny. Chyba, że Ciebie przekonujeą same pozytywne opinie
Wejdź na google, albo travisora. Tam masz w pełni zobrazowaną sytuację.
Po pierwsze. Może jestem naiwny ale jak wynajmuje pokój to pierwsze co ide to się wysrać po podróży albo odpalić tv i patrze jakie kanały. Tu gość chodzi z telefonem i nagrywa skrzypiące drzwi z prysznica, światło i inne duperele.
Nie raz wynajmowałem gdzie było by się do czego przyj***ć,( naderwane drzwi, ubite lustro...) ale ani ja z tego nigdy nie robiłem afery ani właściciel mnie nieobciążał kosztami.
Po drugie. Chłop jak dąb w kwiecie wieku, dwie stare baby obrażają mu dzieci, biją żone a on płacze. No k***a wygląda to tak jakby właśnie tak miało być. Łowca odszkodowań? Konkurencja?
Nawet sebixy po dopalaczach nie mają tyle agresji w sobie co te stare baby, dziwne.
Nie bronie tych góralek bo sam pewnie bym im powybijał zęby ale generalnie sprawa wydaje się bardzo dziwna.
To źle robisz, jak pojechałem z kumplami na kawalerski do Lwowa, wzieliśmy apartament, to pierwsze co zrobiliśmy to zdjęcia porysowanych ścian, rozjebanych mebli itd. Tak by była data zdjęcia - zaraz na wejściu. By potem czasem się nikt nie przyjebał do nas - zwłaszcza, że kumpel który to wynajmował miał podpiętą kartę itd.
To samo ostatnio na kawalerskim pod Warszawą, w regulaminie który dostaliśmy do podpisu (trzeba było też 1000 zł kaucji wjebać bo kawalerski) widniał np "dekoder i pilot" a w domku go nie było. Sprawdziliśmy wszystko, przy osobach które przyjmowały hajs, by potem się nie dojebali.
Trzeba sprawdzać takie rzeczy, zwłaszcza jak jedziesz w nowe miejsce.
I wszystko jasne, czemu tam sa dobre opinie
1. nie sprawdzili opinii w sieci (aktualnie 1,6 na Google z 390+ opinii, ostatnia sprzed tygodnia, więc to nie fala "komentatorów" po artykule).
2. pojechali do Zakopanego
3. pojechali do Zakopanego
Czytam sobie teraz te opinie i zastanawiam się, jakim wałem trzeba być, aby jechać w miejsce, gdzie od kilku miesięcy powtarza się opinia, że właścicielki są pierdolnięte i biją gości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów