📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
biją nas. facet na to pozwolił żeby ukochaną palalizatorem . i jeszcze prosze nas nie bić. poprosze adres hotelu
teraz odszkodowanie i będzie na własny apartament
Głupiś to trzymaj darmową poradę . Czytaj komentarze pod filmem na YouTube tam jest podany adres.
Kod:
https://www.google.com/search?q=willa+tatarzanka&rlz=1C1CHZL_plNO756NO756&oq=willa+tatarzanka&aqs=chrome..69i57j69i60&sourceid=chrome&ie=UTF-8
A ta pizda z kamerką "biją nas" zamiast kurwom w pysk wyjebać. O byłoby równouprawnienie dopiero. A nie wiecie dlaczego policjanci poszli najpierw do tych dwóch kurew- bo doskonale wiedzą co się tam kręci.
camson napisał/a:
A ta pizda z kamerką "biją nas" zamiast kurwom w pysk wyjebać. O byłoby równouprawnienie dopiero. A nie wiecie dlaczego policjanci poszli najpierw do tych dwóch kurew- bo doskonale wiedzą co się tam kręci.
Słusznie, górale to jedna po.bana mafia. Tam wszyscy są z rodziny, chów wsobny.
Jebać odszkodowanie, on tam był z rodziną, ja bym te kurwy rozsmarował na suficie. Łoooo kurwa ale sparing bym miał. Aż mi dygnął na samą myśl jak przyjmują cepy na ryj
Cywilizowany kraj i ludzie, piękna Polska.
Zakopane od 20 lat omijam szerokim łukiem.
Chyba biznes się gorolom zakończył w tym miejscu
Tel. mają wyłączony niestety, bo pogadałbym sobie z tymi paniami.
Tylko skrzynkę im zaspamowałem. Chociaż tyle
Willa Tatarzanka
ul. Tatary 45a
34-500 Zakopane
e-mail: tatarzanka@wp.pl
tel. 18 2068913
tel. 603 41 68 64
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Tel. mają wyłączony niestety, bo pogadałbym sobie z tymi paniami.
Tylko skrzynkę im zaspamowałem. Chociaż tyle
Willa Tatarzanka
ul. Tatary 45a
34-500 Zakopane
e-mail: tatarzanka@wp.pl
tel. 18 2068913
tel. 603 41 68 64
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów