📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To się nazywa ekologia...
50 ton ładunku, czyli co? na pace siedzi pi 10 amerykanów?
MrElvisBlack napisał/a:
To się nazywa ekologia...
Pierdolić tą fikcyjną ekologie...zeby nazwać to ekologią cały swiat musiałby "oszczędzać" w Europie standardy ekologiczne silniki w nowych autach 1.6! <kpina> a w stanach mają wyjebane i jezdza pickup'ami z silnikiem po 5L i mają wyjebane....pierdole taką ekologie co z tego mamy ? chuja..
Uwielbiam te amerykanszkie wyścigi.
kratek71 napisał/a:
Pierdolić tą fikcyjną ekologie...zeby nazwać to ekologią cały swiat musiałby "oszczędzać" w Europie standardy ekologiczne silniki w nowych autach 1.6! <kpina> a w stanach mają wyjebane i jezdza pickup'ami z silnikiem po 5L i mają wyjebane....pierdole taką ekologie co z tego mamy ? chuja..
tak jeżdzą, bo ich stać... A te europejskie 1.6 i tak z amerykanów robią miazgę jeśli chodzi o osiągi, więc w czym problem?
dokładnie, daj w Europie benzynę za takie grosze jak tam, to będziesz miał i fury z silnikami 5L.
ekologia ekologią, ale wtryski to mają jebitnie rozregulowane tak jeden jak i drugi.
Hmmm ten piękny czarny dym może oznaczać tylko dwie rzeczy:
- papież pierdolnął w kalendarz
- zapierdala turbo diesel
A tak ogólnie filmik jest fajną torturą dla pojebanych ekologów
- papież pierdolnął w kalendarz
- zapierdala turbo diesel
A tak ogólnie filmik jest fajną torturą dla pojebanych ekologów
woj4ek napisał/a:
ekologia ekologią, ale wtryski to mają jebitnie rozregulowane tak jeden jak i drugi.
oczywiście bez fachowca nie obeszło sie i tym razem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów