To na pewno jeszcze nie koniec wkurzenia Irlandczyków...
To na pewno jeszcze nie koniec wkurzenia Irlandczyków...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak ich wyjebią z wysp to wtedy daj znać
A co, chcesz przejąć zasiłek po nich?
Jednak Polska to piękny kraj. Tylko nie dajmy się w***** lewakom w to gówno i będzie dobrze. A całe lewactwo z Tuskiem na dokładkę wysłać do Afryki od razu w oponach. Żeby nie było wątpliwości co z nimi zrobić
Niech siedzi na dupie ,Jak zobaczą ryżego to wagonami tu przyjadą czarnuchy ..
Jednak Polska to piękny kraj. Tylko nie dajmy się w***** lewakom w to gówno i będzie dobrze. A całe lewactwo z Tuskiem na dokładkę wysłać do Afryki od razu w oponach. Żeby nie było wątpliwości co z nimi zrobić
Czekaj czekaj a kto ich wpuścił do Polski? kto rządził ostanie 8 lat? no chyba nie lewacy a konserwy z PiS. A wracając do UK to kto tam rządził przez ostatnie 14 lat? partia KONSERWATYWNA. czyli jak widzisz nigdzie nie rządzili lewacy a prawacy i oni ich wpuścili. więc to "twoi" ich wpuścili bo chyba jednak lubią muslimskie klimaty.
No i w sumie to jest metoda na nachodźców z gównolądu, jak im sukcesywnie będzie się rozpierdalać biznesy, gównem smarować klamki i drzwi, wietrzyć mieszkania kamieniami to się kurwy same wyniosą, nie potrzeba tu żadnych zamieszek, dymów z policją itp. itd, tylko przemyślane precyzyjne działanie.
Tak wyniosą się do Polski
Jak zaczną palić polskie sklepy też będziecie bić brawo, debile?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów