Pan Bogusław Linda przeprowadza wywiad z żołnierzem GROMU na temat gry Medal of Honor Warfighter. Takie wywiady to ja mogę zawsze oglądać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
załóż typowi maske, mów, że to gromowiec. miej ubaw z gimbusów, którzy myślą, że są na wojnie jak grają w komputery.
Tylko ja mam wrażenie, że Linda nie wie o czym rozmawia, pytania ma gdzieś z góry podyktowane a w te grę nie grał ani razu ?
Nie grał na bank. Ale kasę za reklamę wziął. Bo to do chuja nie jest żaden wywiad tylko zwykły spot reklamowy.
Bogusław LInda, Mirosław Baka, Mirosław Zbrojewicz trójka amerykańskich aktorów w polskim kinie , no jeszcze dobrze się sprawował Zbigniew Suszyński
Filmik jest, bo miał być. EA jak zwykle włożyło więcej kasy w marketing jak w samą gre.
Linda raczej jest tam z przypadku, nie wiem jak domniemany "Gromowiec", chociaż jestem w stanie potwierdzić, że GROM brał jako-taki udział w tworzeniu tej gry.
Jeden z GROMowców, o pseudonimie Greko (od niedawna na emeryturze) był też powiązany z grą.
Podobno gość jest całkiem spoko, na tyle spoko, że bardziej mu zależy na utrzymaniu gry niż samej bandzie z EA.
Ostatnio sam sie zgłosił do Polskiego oddziału EA, z pomysłem konkursu, którego główną nagrodą jest spotkanie z członkami GROMu a EA hojnie objęła konkurs swoim patronatem, szkoda tylko że nic z tego nie będzie bo gra jest na tyle niepopularna, że 2 lata po premierze ma ~1000 graczy w szczytowych godzinach.
Można Warfightera lubić albo nie, ale za to że jest to jedna z niewielu gier gdzie Polska jest pokazana z najlepszej strony, mam do niej sentyment.
A GROM sam w sobie szanuje, zarówno ten prawdziwy jak i wirtualny.
Linda raczej jest tam z przypadku, nie wiem jak domniemany "Gromowiec", chociaż jestem w stanie potwierdzić, że GROM brał jako-taki udział w tworzeniu tej gry.
Jeden z GROMowców, o pseudonimie Greko (od niedawna na emeryturze) był też powiązany z grą.
Podobno gość jest całkiem spoko, na tyle spoko, że bardziej mu zależy na utrzymaniu gry niż samej bandzie z EA.
Ostatnio sam sie zgłosił do Polskiego oddziału EA, z pomysłem konkursu, którego główną nagrodą jest spotkanie z członkami GROMu a EA hojnie objęła konkurs swoim patronatem, szkoda tylko że nic z tego nie będzie bo gra jest na tyle niepopularna, że 2 lata po premierze ma ~1000 graczy w szczytowych godzinach.
Można Warfightera lubić albo nie, ale za to że jest to jedna z niewielu gier gdzie Polska jest pokazana z najlepszej strony, mam do niej sentyment.
A GROM sam w sobie szanuje, zarówno ten prawdziwy jak i wirtualny.
Jak z fajnej serii zrobić kupę łajna?
chcieć naśladować CoDa.
Szkoda. Szkoda, bo obecnie żywcem nie bradzo jest w co pograć. CoD skończył się na MW, MoH na tym pierwszym "współczesnym". Wszystkie późniejsze to już chłam. A szkoda bo i stare MoHy i Cody wspominam z przyjemnością i do dziś lubię przyciąć w MoHAA na przykład .
chcieć naśladować CoDa.
Szkoda. Szkoda, bo obecnie żywcem nie bradzo jest w co pograć. CoD skończył się na MW, MoH na tym pierwszym "współczesnym". Wszystkie późniejsze to już chłam. A szkoda bo i stare MoHy i Cody wspominam z przyjemnością i do dziś lubię przyciąć w MoHAA na przykład .
Dexterkrak
szczerze to ja nawet nie mam pojęcia o czym ty piszesz, pewnie o jakiś grach
szczerze to ja nawet nie mam pojęcia o czym ty piszesz, pewnie o jakiś grach
Tak. Tak. Bo o tym jest ten wątek wiesz?
za GROM zawsze piwko, tych to szanuje jak nikogo innego.
Ja pierdole, gdzies Ty to wykopal. Pewnie z 5 razy to juz tu bylo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów