Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zaczynał od 0.
10 minut googlowania i szczenę podniosłem z podłogi. Nic specjalnego jednak, po prostu miał sporo kasy na start.
Nie zaczynał od 0.
Podziel się z nami tymi wynikami
@
Raz miałem taką sytuację, w markecie budowlanym, że poprosiłem tamtejszego pracownika, żeby pomógł mi wybrać płytki do kliniki Estinity. Parsknął śmiechem i z wyższością zaczął mi doradzać szyderczym tonem. W gruncie rzeczy to było smutne, gdyż wiedziałem jak potoczą się jego i moje losy. Nie warto koncentrować się na osobach małej wiary. To on będzie płacił konsekwencje codziennie rano patrząc w lustro.
Fragment z jakiegoś wywiadu z nim. Kurwa 20 lat a czuje się pajac lepszy od innych.
Czy pieniądze na klinikę uzbierałeś sam czy pożyczyłeś lub dostałeś od rodziny?
Ludzie czasami tak mają, że słyszą, ale nie słuchają. Wszyscy zadają mi jedno pytanie: Czy dostałem pieniądze od rodziny. Nie, nie dostałem. Moja mama pracowała jako niania, a z ojcem nie miałem kontaktu. Nie ważne co powiem, nie ważne jak ciężko pracowałem, jak wiele wyrzeczeń miałem, i tak niektóre osoby powiedzą że dostałem pieniądze. Takie myślenie pomaga niedowiarkom, usprawiedliwia ich nieróbstwo.
Widać jesteśmy nieudacznikami życiowymi :F
P.S. Wole być biednym i bez perspektyw, niż mieć taki zjebany łeb
Dziwne, zapierdalam od 14 roku życia i sie dorobiłem Golfa III i paru tyś na koncie... Moi znajomi to samo...
Widać jesteśmy nieudacznikami życiowymi :F
P.S. Wole być biednym i bez perspektyw, niż mieć taki zjebany łeb
To naucz się norweskiego, pojedź na fiordy na pół roku. Po powrocie kupisz nowego golfiaczka oraz zostanie jeszcze na dziwki i koks.
a tak serio to rzuca go kurwa od tego miliona na prawo i lewo czy po prostu jego owsiki w dupie mają ADHD
Beka z tych co piszą kocopoły o zazdrosnych polaczkach. Fakt, każdy kto nie ma na pewno zazdrości milionów(w tym ja). Jednak trzeba być kretynem, żeby myśleć, że w wieku 20 lat gościu dorobił się "kliniki medycyny estetycznej" SAM! Niby w jaki sposób? W wieku 16 lat zbierał truskawki/winogrona/szparagi, czy cokolwiek innego gdzieś poza Polską, a mając 18 lat uzbierał na budkę po kebabie, którą wyremontował i przyjmował pierwszych pacjentów?! Sam sprzęt wart jest ponad milion, wiec jeśli nie wygrał w totka, nie dostał w spadku, nie ma super dzianego tatusia, bądź po prostu nie jest zwykłym chwytem reklamowym kliniki, to nie ma opcji, że sam się jej dorobił. Więc możecie już skończyć pierdolić od rzeczy.
P.S.: Już dawno nie widziałem tak wkurwiającego oko i ucho filmiku. Szalony wąs prowadzącego + styl i sposób wypowiedzi gościa.. coś strasznego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów