Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-08-30, 16:58 ]
Po lewej tyż jest znak i czerwone światło dla zmotoryzowanych
Obejrzyj film jeszcze raz. Zielone gaśnie na samym początku.
Cicho kapiszony teraz ja mówię... W prawnym górnym rogu widać znak przejście dla pieszych... Co nie znaczy że można po nim biegać... Ale motopizda powoli nie jechała i wyprzedzała auta przed przejazdem. Ta bum tsss
Po prawej to jest znak przystanek autobusowy
Cicho kapiszony teraz ja mówię... W prawnym górnym rogu widać znak przejście dla pieszych... Co nie znaczy że można po nim biegać... Ale motopizda powoli nie jechała i wyprzedzała auta przed przejazdem. Ta bum tsss
Wszystko ci się cycu pomieszało - pizdocyklista przejechał już na zielonym, a piesze karaluchy przebiegały na czerwonym.
Obejrzyj film jeszcze raz. Zielone gaśnie na samym początku.
Tak i oznacza to, ze w sumie dobrze ze tyle zapierdalal, bo akurat w ostatniej sekundzie zapalilo sie zielone swiatlo. Przed przejsciem motopizda powinna zwolnic, bo widziala czerwone swiatlo. Jak by ten smiec sie wpierdolil w drzewo, to tez bys powiedzial ze drzewo w zlym miejscu zasadzili?
Tak i oznacza to, ze w sumie dobrze ze tyle zapierdalal, bo akurat w ostatniej sekundzie zapalilo sie zielone swiatlo. Przed przejsciem motopizda powinna zwolnic, bo widziala czerwone swiatlo. Jak by ten smiec sie wpierdolil w drzewo, to tez bys powiedzial ze drzewo w zlym miejscu zasadzili?
Skąd wiesz czy ze z 150 nie zwolnił do np. 20 Zobaczył pomarańczowe i maneta odkręcona, od pojawienia się pomarańczowego minęło 2-3 sekundy, większość ścigaczy robi 100km/h w 4s. Podsumowując, trzeba być skończonym debilem, żeby wbiegać z dzieciakiem na ulicę, gdy skończyło się zielone. Ojciec roku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów