📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tego się nie spodziewałem ale kto wie co inżynierom z Microsoftu strzeli do łba?
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120725/SZCZECIN/120729729
wyborcza.pl/1,75477,12490508,Gangi_Nowego_Jorku__wpadli__bo_na_Faceboo...
sorry za link do wyborczej
geeknation.com/blog/8-people-who-got-busted-because-of-facebook/
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120725/SZCZECIN/120729729
wyborcza.pl/1,75477,12490508,Gangi_Nowego_Jorku__wpadli__bo_na_Faceboo...
sorry za link do wyborczej
To nie jest kurwa śmieszne Zresztą i tak nie mam konsoli bo konsole są zjebane.
nie bede kupowal siekiery z husqvarny bo nawet nie wiem jak sie na tym gra
Polecam "Rok 1984" Orwella.
Niby tyle już jest tych wrzut na Xbone, że powinno nastąpić zmęczenie materiału, ale to chyba nigdy się nie znudzi.
- Yoda
Wolny człowiek
Alduin napisał/a:
Kurwa, ale się przestraszyłem na początku-mam na imię Dawid
Xbox bardzo Ci dziękuje za współpracę, imię już znamy Dawidzie, teraz tylko podaj nazwisko, wiek, miejsce zamieszkania, kilka fotek towarzystwa w jakim się obracasz i co lubisz oglądać, albo nie trzeba, pobierzemy te informacje z facebooka...
to juz przeszlosc. microsoft wycofal sie od stalego polaczenia konsoli z internetem.
TheSentinel napisał/a:
Normalnie jak HAL 9000 z Odysei Kosmicznej 2001 ;-D
Pewnie większość i tak nie wiedziała, że ten filmik parodiuje HALa i myśleli, że to czyjś oryginalny pomysł.
@up dokładnie tak. Hal był pierwszy
@up2 owszem, wycofał się z połączenia konsoli z netem co 24h, ale NIE wycofał się z OBOWIĄZKU posiadania, podłączenia i konfiguracji kinecta.
Siłą woli 90% użyszkodników i tak ma połączenie z netem, 99% z nich nie czyta regulaminu i kupując xbox one + kinect2 w zestawie, będziemy wyrażali zgodę na przesyłanie zdjęć/nagrań obrazu i dźwięku do M$hitu. Poczytajcie DOKŁADNIE pełen regulamin funkcjonowania i użytkowania obecnego Kinecta.
@up2 owszem, wycofał się z połączenia konsoli z netem co 24h, ale NIE wycofał się z OBOWIĄZKU posiadania, podłączenia i konfiguracji kinecta.
Siłą woli 90% użyszkodników i tak ma połączenie z netem, 99% z nich nie czyta regulaminu i kupując xbox one + kinect2 w zestawie, będziemy wyrażali zgodę na przesyłanie zdjęć/nagrań obrazu i dźwięku do M$hitu. Poczytajcie DOKŁADNIE pełen regulamin funkcjonowania i użytkowania obecnego Kinecta.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów