18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Vof 2013-06-24, 17:00 7
Tego się nie spodziewałem ale kto wie co inżynierom z Microsoftu strzeli do łba?

O sobie leniwy,czasem arogancki chociaż bywam uprzejmy i pomocny.Interesuje się historią i fantasy.
Zgłoś
Ptoon 2013-06-24, 17:17
Po co Xbox, jak jest Facebook.
geeknation.com/blog/8-people-who-got-busted-because-of-facebook/
gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120725/SZCZECIN/120729729
wyborcza.pl/1,75477,12490508,Gangi_Nowego_Jorku__wpadli__bo_na_Faceboo...

sorry za link do wyborczej
Zgłoś
D................a 2013-06-24, 19:27 16
To nie jest kurwa śmieszne Zresztą i tak nie mam konsoli bo konsole są zjebane.
Zgłoś
j................s 2013-06-24, 20:34 5
Jedyne rozwiązanie

Zgłoś
monto 2013-06-24, 20:52 28
nie bede kupowal siekiery z husqvarny bo nawet nie wiem jak sie na tym gra
Zgłoś
soleosirup 2013-06-24, 20:53 7
Polecam "Rok 1984" Orwella.
Zgłoś
Alduin 2013-06-24, 20:54 4
Kurwa, ale się przestraszyłem na początku-mam na imię Dawid
Zgłoś
demz 2013-06-24, 21:16
Niby tyle już jest tych wrzut na Xbone, że powinno nastąpić zmęczenie materiału, ale to chyba nigdy się nie znudzi.

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
TheSentinel 2013-06-24, 21:29 7
Normalnie jak HAL 9000 z Odysei Kosmicznej 2001 ;-D

Wolny człowiek
Zgłoś
_................_ 2013-06-24, 21:40 3
Alduin napisał/a:

Kurwa, ale się przestraszyłem na początku-mam na imię Dawid

Xbox bardzo Ci dziękuje za współpracę, imię już znamy Dawidzie, teraz tylko podaj nazwisko, wiek, miejsce zamieszkania, kilka fotek towarzystwa w jakim się obracasz i co lubisz oglądać, albo nie trzeba, pobierzemy te informacje z facebooka...
Zgłoś
polanzy 2013-06-24, 22:06 2
to juz przeszlosc. microsoft wycofal sie od stalego polaczenia konsoli z internetem.
Zgłoś
Dobrutro 2013-06-24, 22:24 1
TheSentinel napisał/a:

Normalnie jak HAL 9000 z Odysei Kosmicznej 2001 ;-D

Pewnie większość i tak nie wiedziała, że ten filmik parodiuje HALa i myśleli, że to czyjś oryginalny pomysł.
Zgłoś
fryc88 2013-06-24, 22:29 3
@up dokładnie tak. Hal był pierwszy
@up2 owszem, wycofał się z połączenia konsoli z netem co 24h, ale NIE wycofał się z OBOWIĄZKU posiadania, podłączenia i konfiguracji kinecta.

Siłą woli 90% użyszkodników i tak ma połączenie z netem, 99% z nich nie czyta regulaminu i kupując xbox one + kinect2 w zestawie, będziemy wyrażali zgodę na przesyłanie zdjęć/nagrań obrazu i dźwięku do M$hitu. Poczytajcie DOKŁADNIE pełen regulamin funkcjonowania i użytkowania obecnego Kinecta.

rapideo.pl/polecam,fryc88
Zgłoś
Pogos 2013-06-25, 1:01
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów