📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Żeby żyć to trzeba mieć za co
… sarkazmu się chwyta.
Żył z oszczędności, bo oszczędzał jak każdy ogarnięty człowiek, a potem nie wróci do szefa, a założy swój biznes. Tak to widzę
takie rzeczy tylko w filmach. tracisz pracę, tracisz kobietę. Umysł nie może sobie z tym poradzić więc praktycznie albo trafiasz na ulice, albo samobój albo podnosisz łeb do góry i zaczynasz od zera, od początku harując na zmywaku czy na budowie.
Ale w sumie chciałbym tak jak on wyjechać chociaż na tydzień i się zabawić
Ale w sumie chciałbym tak jak on wyjechać chociaż na tydzień i się zabawić
Dorośnij, załóż rodzinę, popracuj w PL i przekonasz się na jaką wyspę będziesz mógł wyskoczyć.
Z takich większych to chyba Wolin a tam to tylko
fajnie zrobione, tylko że u nas na bezrobociu można co najwyżej tanie wino kupić
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów