yyyy... ja stary przemysłowy.... nie wiem....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech żyje klasa robotnicza!
pyta.pl
teraz tak sie też manipuluje ludźmi w mediach , pokazuje sie samych kretynów
nie mówiąc już o sondażach
nie mówiąc już o sondażach
Nie rozumie się na tym
Ale co? Że niby dzisiaj ludzie są mądrzejsi? Nie sądzę. Na pewno mieli więcej charakteru niż dzisiejsi obywatele. Kiedyś przeciwstawić się władzy to było coś, a dzisiaj dymają nas na lewo i prawo. A jak próbujesz coś powiedzieć to Ci chuja w usta wsadzą tekstem "zawieszona ratyfikacja umowy ACTA". Najpierw podpisują i później ściema, że niby teraz coś z tym może zrobią.
I dalej teatrzyk lepsza partia, gorsza partia, a ludzie znowu to łykają i nie wiedzą, że politycy robią im pisuar z gardła. Za kilka (może 4) lat jeszcze czipy identyfikacyjne pod skórę i konsumpcyjne bydło (patrz obywatele Polscy) będzie zaobrączkowane. Tak to już jest z plebsem: chleb i igrzyska, nażreć się i wysrać. Udawać, że problemów nie ma lub nie ma rozwiązania.
Jednak alternatywa jest:
/watch?v=cHjPzO-UaJI&feature=related
Z tym, że wiele ludzi ma tendencję do skazywania czegoś na porażkę tylko dlatego bo nie ma takiej wyobraźni by zobaczyć, że inne możliwości są i może to się udać. I nie jest to wina ludzi tylko systemu w jakim się rodzą i wychowują. Ja sam mam wiele naleciałości tego bajzlu jednak powoli budzę się z marazmu i idę do przodu.
I dalej teatrzyk lepsza partia, gorsza partia, a ludzie znowu to łykają i nie wiedzą, że politycy robią im pisuar z gardła. Za kilka (może 4) lat jeszcze czipy identyfikacyjne pod skórę i konsumpcyjne bydło (patrz obywatele Polscy) będzie zaobrączkowane. Tak to już jest z plebsem: chleb i igrzyska, nażreć się i wysrać. Udawać, że problemów nie ma lub nie ma rozwiązania.
Jednak alternatywa jest:
/watch?v=cHjPzO-UaJI&feature=related
Z tym, że wiele ludzi ma tendencję do skazywania czegoś na porażkę tylko dlatego bo nie ma takiej wyobraźni by zobaczyć, że inne możliwości są i może to się udać. I nie jest to wina ludzi tylko systemu w jakim się rodzą i wychowują. Ja sam mam wiele naleciałości tego bajzlu jednak powoli budzę się z marazmu i idę do przodu.
Są przynajmniej szczerzy, że nie wiedzą. Teraz to kurwa zamiast powiedzieć nie wiem, albo nie znam się to co 10 osoba. W matura to bzdura czy w jakimś innym programie będą wymyślać głupoty i robić z siebie debili.
"A skąd ja mogę wiedzieć jak ja na tym się nie rozumiem ?"
to jakiś 'oldschool' ale i tak ci ludzie niszczą zwoje.
to jakiś 'oldschool' ale i tak ci ludzie niszczą zwoje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów