To może tylko się nie udać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zasady pomocy koledze, który pierdolnął fenomenalnie z dachu:
1. podejdź do niego z laptopem.
2. zapytaj czy jest z nim ok.
3. wyśmiej to, jak wyjebał się nowy nieznany dla internetu sposób.
1. podejdź do niego z laptopem.
2. zapytaj czy jest z nim ok.
3. wyśmiej to, jak wyjebał się nowy nieznany dla internetu sposób.
ciekawe czy będzie próbował raz jeszcze (jeśli przeżył) XD
Zawsze zastanawiam się oglądając takie filmiki czy ludzie robią to po to żeby wrzucić film do neta i ładnie przykurwić ryjem w ziemię czy tam inna częścią ciała, czy są na tyle naiwni i pierdolnięci że naprawdę myślą że im się uda
Gdyby jebnął na główkę, w śmietniku siedziałoby paru murzynów a kumpel z laptopem oblałby ich jakimś łatwopalnym środkiem i to podpalił to może wtedy bym się zdziwił
Nie, musiałem to obejrzeć kilka razy, nie no aż tak głupi to może być tylko jebany amerykaniec zmieszany z meksykańcem.
możne jak na wózku będzie jeździł to nie będzie się obierać jak ciota, jebane emo coś
Jak dla mnie to jakiś słaby fejk
Z jakiego oni wychodzą założenia? Że zmienią prawa władające wszechświatem i trafi bezkolizyjnie w sam środek? Że jego kumple we wspaniały bohaterski sposób odratują go w razie potrzeby? Niezwykła naiwność, głupota czy wiara w ludzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów