📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pozwol, ze sie przypierdole - skila w paincie masz zajebistego :/
Nie wywołuj wilka z lasu!
W tym powiedzeniu w realiach sadistic raczej by pasowały psy, albo nawet małe suczki...
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
W tym powiedzeniu w realiach sadistic raczej by pasowały psy, albo nawet małe suczki...
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
ale beka, szkoda że podtekstu o ruchaniu nie było bo polaczki lubią podteksty o ruchaniu
a teraz ja opowiem kawał
czym się różni polak od gówna?
niczym
hahahahaha
a teraz ja opowiem kawał
czym się różni polak od gówna?
niczym
hahahahaha
kurwa... ten koleś miał nie zdradzać szczegółów naszej terapii... no pierdolony!
crackit napisał/a:
kurwa... ten koleś miał nie zdradzać szczegółów naszej terapii... no pierdolony!
Dopierdol mu!
dajcie piwo bo suszy
Chuj ci chodzi cwelu
@up co testosteronu dojebało ? idź se zwal
mrocznyapostle napisał/a:
polaczki
Cytat:
czym się różni polak od gówna
Ale wiesz, że ty też jesteś Polakiem i teksty tego typu również ciebie dotyczą? Takim patrzeniem z góry na wszystkich i udawaniem, że jesteś kimś więcej niż "Polakiem cebulakiem" pokazujesz tylko, że sam jesteś "Polaczkiem-cebulaczkiem", ponad których jak na ironię próbujesz się wybić
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów