18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Sam nie wiem jak to skomentować...

Kod:
To, że przemoc domowa dotyczy kobiet z marginesu społecznego to mit. Kobiety, z którymi rozmawiała reporterka "Czarno na białym", były bite przez mężów, którzy są prawnikami, rolnikami, policjantami i mechanikami. Kobiety opowiadają, jak przez kilka lub kilkanaście lat nie potrafiły wyrwać się z domowego piekła. <br> Według różnych szacunków w Polsce, co roku ponad 800 tys. kobiet pada ofiarą przemocy. Wśród nich były cztery kobiety, z którymi rozmawiała dziennikarka TVN24.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
~tip.top 2012-03-07, 13:01 2
Najgorsze jest to, że polskie prawo chroni takich skurwysynów
Zgłoś
C................1 2012-03-07, 13:18 3
Zaraz edytuje

Anonymous~ napisał/a:

Najgorsze jest to, że polskie prawo chroni takich skurwysynów

Polskie Prawo jest najgorsze.
Zgłoś
C................1 2012-03-07, 13:28 14
Kampania Przeciwko Bicia kobiet, Czyli tak zwana przemoc domowa.
Zgłoś
dirty_pig 2012-03-07, 13:31
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
C................1 2012-03-07, 13:32 4
dirty_pig napisał/a:

zasłużyły!

Zasłużyć to ty teraz możesz na wpierdol..
Zgłoś
makabrax 2012-03-07, 13:51 2
ja wiem że często nie mają jak oraz gdzie bo sytuacja materialna (lub rodzinna) na to nie pozwala, ale czasami mają do tego sposobność aby uciec od takiego zjeba, a dalej siedzą przy nim "bo przeprosił i przyniósł badyle więc pewnie przestanie"...
drogie panie zrozumcie, jeżeli facet was uderzy pierwszy raz to albo mu oddajecie i on się będzie wtedy bał, albo w następnej sekundzie się odwracacie, zgłaszacie sprawę na policję i wynosicie się jak najdalej...
Zgłoś
Giorgio69 2012-03-07, 13:55
Żona policjanta, cytuję: 06:09
"...myślałam że znalazł może jakiegoś pieska, o którym zawsze marzyli, a nie mogliśmy go mieć bo on by się nigdy nie zgodził na żadne zwierzę w domu."
Przecież to normalne że PSY nie lubią żadnej konkurencji, wystarczy że jest jedno zwierzę w domu które budzi respekt przed żoną i dziećmi.
Zgłoś
calgon69 2012-03-07, 13:56 1
kocham to nie napierdalam :<
Zgłoś
BongMan 2012-03-07, 13:58 6
Dajcie mi tych wszystkich damskich bokserów i pełną swobodę działania, to drugie Dachau skurwysynom zrobię.
Zgłoś
vass 2012-03-07, 14:11
Ale podniecający widok
Zgłoś
lapsikoss 2012-03-07, 14:12 4
@BongMan
Nie zaprzeczysz chyba, że czasem głupia cipa zasługuje żeby jej jebnąć od czasu do czasu, jak robi awanturę o byle co, albo wrzeszczy w miejscach publicznych, nieraz widzieliśmy tutaj filmy instruktażowe.

Ale kurwa, jebnąć, a nie katować jak niewolnika. Tutaj mówię stanowcze nie, jak zapewne każdy użyszkodnik. Cóż, pewnie i tak gówno zrobię, tak samo jak Ty. Możesz co najwyżej sam się do tego nie przyczyniać i to jest właściwy cel kampanii, żeby nie zaczynać tłuc
Zgłoś
Portnoy 2012-03-07, 14:31
Wcale ich prawo nie chroni.Sa karani z art. 207.kk raz uderzy dostaje zawiasy drogi raz uderzy idzie siedziec na rok lub dwa lata i w pierdlu dostaja wpierdol od wspolosadzonych.Mozecie mi nie wierzyc ale w wiezieniu nienawidza takich.A kobiety nie znaja swoich praw i sie boja cokolwiek zrobic bo wiadomo ze jak to zglosi czeka ja wpierdol w domu i tak w kolo...
Zgłoś
lapsikoss 2012-03-07, 14:38 3
@up
Za zastraszenie można dostać dodatkową karę, więc miejmy nadzieję, że jak najwięcej kobietek pójdzie i powalczy o swoje. Ech, takie biedne bite nie potrafią i boją się gdzieś pójść walczyć, tylko dalej gotują, piorą, sprzątają i siedzą cicho w kuchni a mimo tego dostają łomot.
A dla kontrastu znajdzie się mnóstwo głupich cip, które w kuchni są tylko po to, żeby wyjąć sobie Karmi z lodówki, wpierdolić batonika czy dietetyczną sałatkę. Takich się nie napierdala choć często na to bardziej "zasługują". Nie rozumiem tego.
Zgłoś
Slim700 2012-03-07, 14:46
Niby głupie cipy nie wiedziały z kim mają do czynienia?
Ale jak to baby - wiadomo że głupie i lubią miec twardych facetów, to niech ich napierdalają
Poza tym, na pewno niektóre zasłużyły za swoją mordę niewyparzoną i głupotę.
Mi tam ich nie szkoda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem