Oraz pytanie do Was bo dzisiaj jechałem w tym miejscu ok godziny 20:00 i czy może ktoś ma info odnośnie tego.
Oraz pytanie do Was bo dzisiaj jechałem w tym miejscu ok godziny 20:00 i czy może ktoś ma info odnośnie tego.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jechaliśmy 5km/h gęsiego pasem zieleni lewym to mogłem na 11 sekund telefonem nagrać jak i tak szybciej się nie dało a za mną 5 tirów.
Więc nie płacz.
Welczur po jaki chuj mu się tłumaczysz ?
Jechaliśmy 5km/h gęsiego pasem zieleni lewym to mogłem na 11 sekund telefonem nagrać jak i tak szybciej się nie dało a za mną 5 tirów.
Więc nie płacz.
Ja to chuj ale Halman pewnie poczuł się urażony
Ile razy mi tak ktoś wyjechał w ostatniej chwili... Tylko ja nie zapierdalałem jak pierdolniety pojeb a zwyczajnie wyprzedzałem +/- 8km/h szybciej niż wyprzedzany i miałem czas na reakcję.
No ale to trzeba się urodzić człowiekiem a nie pojebem 👍🏻
Nic tylko życzyć ci czołówki. Mam nadzieję, że masz kamerkę.
zacznij wyprzedzać, wrzuć kierunek, a na końcu spójrz w lusterko
Ile razy mi tak ktoś wyjechał w ostatniej chwili... Tylko ja nie zapierdalałem jak pierdolniety pojeb a zwyczajnie wyprzedzałem +/- 8km/h szybciej niż wyprzedzany i miałem czas na reakcję.
No ale to trzeba się urodzić człowiekiem a nie pojebem 👍🏻
Ale o czym ty pierdolisz matole. dosc czeste zjawisko na eskpresówkach. Lecisz normalnie 120, i jakas pizda wlokąca się za tirem najczęściej jakaś cipa, nagle stwierdza ze wyprzedza i wyjebane na wszystko mając 85km wbija na lewy. I sobie możesz pisać ze zapierdalalałem jak pojeb, a jechałem normalnie.
Ale o czym ty pierdolisz matole. dosc czeste zjawisko na eskpresówkach. Lecisz normalnie 120, i jakas pizda wlokąca się za tirem najczęściej jakaś cipa, nagle stwierdza ze wyprzedza i wyjebane na wszystko mając 85km wbija na lewy. I sobie możesz pisać ze zapierdalalałem jak pojeb, a jechałem normalnie.
Zastanów się dziewczyno czy to expresowka. Zastanów się także czy to srebrne nie jechało za szybko bo film pokazuje auto w momencie jak zaczyna hamować..
A ilu nóg potrzebujesz w automacie? Jednej.
No tutaj mogę się nie zgodzić ponieważ jechałem mercedesem w automacie a mercedesy wg. instrukcji obsługi obsługuje się 2 nogami nawet w automacie. Powinno się lewą hamować w mercedesach. Dlatego masz pedał hamulca tak szeroki.
Nie żartuję, tak jest w oficjalnej instrukcji obsługi. Prawa gaz, lewa hamulec aby się jaśnie paniczowi nie popierdoliło
Najbardziej mi żal kierowcy tira będzie musiał na laptopie film cofnąć do momentu jak mu przerwali
o typie, aleś mi humor poprawił hahah
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów