📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
wpierdalał makowca
Ty oczywiście wiesz, że "wpierdalać makowca" w pierdlu znaczy coś zupełnie innego niż gdziekolwiek indziej?
AleDlaczego napisał/a:
Velture,
Jako znawca tematu możesz się wypowiedzieć.
Możesz zapytać swoich ojców.
jak to jakiś pedofil, gwałciciel czy inna kurwa to po dobrym, spienionym w oszronionym kuflu
PS to chyba jakaś Brazylia więc raczej po prostu był w innym gangu niż pozostali...
PS to chyba jakaś Brazylia więc raczej po prostu był w innym gangu niż pozostali...
nowynick napisał/a:
jak to jakiś pedofil, gwałciciel
Wtedy by go tak nie głaskali, a filmik byłby gdzie indziej
Przynajmniej to wyglada na wiezienie chociaz kurwa telefon maja to troche tak slabo.
Ma fart ze butów nie nosza
Po co on stał pod tą kratą i dawał się walić własnym łbem o nią skoro i tak zaliczył oklep bez tego? Myślał, że coś tym ugra?
nowynick napisał/a:
jak to jakiś pedofil, gwałciciel czy inna kurwa to po dobrym, spienionym w oszronionym kuflu
No, w Brazylii mają gangi, w polsce mamy kluby sruby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów