W dzisiejszych czasach to ci żona dupy za darmo nie da he
To nie Rosja, czy inne dzikie kraje. Nawet, jak coś takiego się zdarzy, to bardzo łatwo wskazać konkretnego policjanta, który ostatnio sprawdzał dane i taki policjant z automatu policjantem nie jest, a dodatkowo czeka go sprawa karna. No chyba, że to protegowany pisowskiej mafii - wtedy fakty faktycznie może być trudniej, ale to mafia, która działa raczej w innych kręgach, niż karki w starym BMW.
Justynko, to nie jest stare bmw, i żeby się nie okazało, że kierowca to synek peowskiego sędziego, bo ci się światopogląd spierdoli
Reasumpcja 500+ owszem było ale BMW pochodzi z wywłaszczenia pewnego Niemca i zostało poświęcone Przez Najświętszego Proboszcza w Nowej Hucie przy dźwięku maczet
BMW kupione za 500+ przez POPISowską patologię
Reasumpcja 500+ owszem było ale BMW pochodzi z wywłaszczenia pewnego Niemca i zostało poświęcone Przez Najświętszego Proboszcza w Nowej Hucie przy dźwięku maczet
Zamknij pi...e cioto ruchana .Bys zobaczył takich karków to by Ci po nogawce pociekła sraczka i to wszystko dzbanie .Każfy by chciał mieć takich samochód. 3/⁴ sadola nie ma samochodu .a 1/⁴ ma jakieś gówno za 5 tys. Żal mi was....
Zamknij pi...e cioto ruchana .Bys zobaczył takich karków to by Ci po nogawce pociekła sraczka i to wszystko dzbanie .Każfy by chciał mieć takich samochód. 3/⁴ sadola nie ma samochodu .a 1/⁴ ma jakieś gówno za 5 tys. Żal mi was....
nie mierz innych swoją miarą, to zes frajer i pizda nie znaczy ze inni tez.
Coś odjebał, dostał fangę.. tyle...
Po uj do tego dorabiać wielkie filozofie..
Mam cynk od sprawdzonego źródła, że goście w seacie zabrali im cukierki. Dziękuję dobranoc.
Właściwie to dobrze ,że ktoś to nagrał
i co z tego jak w Polsce każdy ma zamazany ryj i tablice. huj wie kto jest filmik jest ale co dalej? nawet nagrywający nie pamięta pewnie rejestracji.
i co z tego jak w Polsce każdy ma zamazany ryj i tablice. huj wie kto jest filmik jest ale co dalej? nawet nagrywający nie pamięta pewnie rejestracji.
To jest wyblurowane dla potrzeb Youtube. Nagrywający na pewno ma nagranie w oryginale pytanie czy gdzieś to zgłosił prócz stop chama
Za takie coś powinno być z bomby 5 lat bezwarunkowej odsiadki w izolatce o chlebie i wodzie, to następni już by tak nie zrobili. Trzeba oczyszczać społeczeństwo z takiego bydła, bo jak nie zwalczy się tego w zarodku, to będzie jak na wschodzie.
po 5 latach cwel wyjdzie i będzie tak samo, podpisać z ruskiem umowę o wysyłce takich idiotów na 25 lat ciężkich robót na syberii z głodowym wyżywieniem i możliwością przedłużenia jakby o dziwo dożyli do zakończenia wyroku
No i kolejni co do robót ciężkich za wode i chleb sie zgłaszają. Bo tak sie powinno to skończyć. Ps. Swoja droga ktos jakas kamerke poleci na kokpit sensowna?
Jak chcesz tanią, to Mivue C320, sam mam od 5 lat. W ogóle Mio to bardzo dobre kamerki, może nawet najlepsze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów