18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Halman 2022-08-13, 9:36 8
VeIture napisał/a:

Chuj wie o co im chodziło.

w ćwierć mózgu karka nie potrafisz wejść?: wyjeżdżali, nie zatrzymał się, dostał.
Zgłoś
Payan 2022-08-13, 9:36 34
Pajacerka - Gangsterka w BMW.
Zgłoś
aligator 2022-08-13, 9:44 6
Halman napisał/a:

w ćwierć mózgu karka nie potrafisz wejść?: wyjeżdżali, nie zatrzymał się, dostał.

Czyli nie huj wie tylko halman

Zgłoś
PabloSkills 2022-08-13, 10:21 51
Znów to powtórzę...

Jak zrobić sok z buraków?
Wrzucić granat do BMW.
Zgłoś
joeblacktwo 2022-08-13, 10:23 6
Właściwie to dobrze ,że ktoś to nagrał
Zgłoś
Matt 2022-08-13, 10:30 25
Ja nie wiem co w tej Polsce ludzie mają do zamazywania tablic, jakąś moda?
Zgłoś
Pomphdorm 2022-08-13, 10:31 7
Hahaha, ja pierdole. Otworzył drzwi, luta na sagan, zamyka drzwi i idzie do auta. O ile w seacie nie siedzieli podludzie to do gazu
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-08-13, 11:13 7
Pomphdorm napisał/a:

Hahaha, ja pierdole. Otworzył drzwi, luta na sagan, zamyka drzwi i idzie do auta. O ile w seacie nie siedzieli podludzie to do gazu

Wyglądało to pewnie tak: bmw wyjeżdżało, kierowca seata ich strąbił, a pasażer popukał się w głowę, i za to dostał w cymbał
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2022-08-13, 11:52 114
Za takie coś powinno być z bomby 5 lat bezwarunkowej odsiadki w izolatce o chlebie i wodzie, to następni już by tak nie zrobili. Trzeba oczyszczać społeczeństwo z takiego bydła, bo jak nie zwalczy się tego w zarodku, to będzie jak na wschodzie.
Zgłoś
SirMajkel 2022-08-13, 11:55 39
i pyk nagranko na prokuraturę a jak są tacy bojowi to można wysłać ich na front na Ukrainie. Doskonała okazja, żeby oczyścić społeczeństwo z takich mętów.
Zgłoś
Siriuz 2022-08-13, 12:18 16
@up
Bardzo chcialbym wierzyc, ze w tym kraju tak mozna, ale poniewaz te menty nie siedza w pace albo pod ziemia, to obstawiam, ze ktos im dupe oslania. Sprobujesz cos im zrobic, to potem na komendzie czy w innym urzedzie dowiedza sie kim jestes i gdzie mieszkasz. Im pogroza palcem dla formalnosci, a ty masz wizyte w domu nastepnego dnia. Mamy na sadolu juz sporo filmikow z roznych dzikich krajow, o tym jak konczyli prawi obywatele, probujacy zglosic patoli. U nas jest tylko o tyle lepiej, ze patolom duzo trudniej jest uzyskac taka ochrone.

Natomiast ubolewam nad tym, ze jest sporo ludzi, ktorzy nie maja juz nic do stracenia i czasem po prostu popelniaja samobojstwo a mogliby pobawic sie Brudnego Harrego. Tylko jak czesto trafiasz na takiego patola? Trzeba by chodzic i szukac. Jednak zawsze mozna tez zajac sie patolami politykierami

Jesli bredze i opowiadam mity to skorygujcie mnie. Moje doswiadczenia z prawem i sadami raczej nie napawaja mnie wielka nadzieja.
Zgłoś
Justynka99 2022-08-13, 12:48 5
Siriuz napisał/a:

@up
Bardzo chcialbym wierzyc, ze w tym kraju tak mozna, ale poniewaz te menty nie siedza w pace albo pod ziemia, to obstawiam, ze ktos im dupe oslania. Sprobujesz cos im zrobic, to potem na komendzie czy w innym urzedzie dowiedza sie kim jestes i gdzie mieszkasz. Im pogroza palcem dla formalnosci, a ty masz wizyte w domu nastepnego dnia. Mamy na sadolu juz sporo filmikow z roznych dzikich krajow, o tym jak konczyli prawi obywatele, probujacy zglosic patoli. U nas jest tylko o tyle lepiej, ze patolom duzo trudniej jest uzyskac taka ochrone.
Natomiast ubolewam nad tym, ze jest sporo ludzi, ktorzy nie maja juz nic do stracenia i czasem po prostu popelniaja samobojstwo a mogliby pobawic sie Brudnego Harrego. Tylko jak czesto trafiasz na takiego patola? Trzeba by chodzic i szukac. Jednak zawsze mozna tez zajac sie patolami politykierami
Jesli bredze i opowiadam mity to skorygujcie mnie. Moje doswiadczenia z prawem i sadami raczej nie napawaja mnie wielka nadzieja.

To nie Rosja, czy inne dzikie kraje. Nawet, jak coś takiego się zdarzy, to bardzo łatwo wskazać konkretnego policjanta, który ostatnio sprawdzał dane i taki policjant z automatu policjantem nie jest, a dodatkowo czeka go sprawa karna. No chyba, że to protegowany pisowskiej mafii - wtedy fakty faktycznie może być trudniej, ale to mafia, która działa raczej w innych kręgach, niż karki w starym BMW.
Zgłoś
Stockshark 2022-08-13, 13:05 1
Justynka99 napisał/a:

To nie Rosja, czy inne dzikie kraje. Nawet, jak coś takiego się zdarzy, to bardzo łatwo wskazać konkretnego policjanta, który ostatnio sprawdzał dane i taki policjant z automatu policjantem nie jest, a dodatkowo czeka go sprawa karna. No chyba, że to protegowany pisowskiej mafii - wtedy fakty faktycznie może być trudniej, ale to mafia, która działa raczej w innych kręgach, niż karki w starym BMW.

"
No chyba, że to protegowany pisowskiej mafii - wtedy fakty faktycznie może być trudniej, ale to mafia, która działa raczej w innych kręgach, niż karki w starym BMW." I ja pierdole jaka pusta baba
Zgłoś
Sayoko 2022-08-13, 13:09 1
I dlatego warto mieć w aucie pałkę....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem