Chuj wie o co im chodziło. Wyjechali z miejsca parkingowego i się dojebali do typa bo im się okres spóźniał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Stockshark napisał/a:
"
No chyba, że to protegowany pisowskiej mafii - wtedy fakty faktycznie może być trudniej, ale to mafia, która działa raczej w innych kręgach, niż karki w starym BMW." I ja pie**ole jaka pusta baba
czekaj czekaj kto to powiedział? nikomu z naszych nigdy nie pozwolimy zrobić krzywdy to nie jakiś przygłup z platfusowej mafii?
ErwinR napisał/a:
nie mierz innych swoją miarą, to zes frajer i pizda nie znaczy ze inni tez.
Powiedz starej że jutro sranie do ryja ale za 50 zł a jak sie spyta czemu tak mało to powiedz ze mnie wkurwi...łeś
ogólnie mam wyjebane w takich ludzi na sadolu, ale jak by ktoś tym śmieciom ludzkim zniszczył życie, ze skonczyli by na smietniku albo w pierdlu, chętnie przeleje 10zł.
Typowy polaczek, białas. U białych takie zachowanie to norma, ta rasa jest skończona. To czarni są przyszłością, wasze brudne poleczki będą się mieszać z nami, dobrze wiecie jak polki lubią czarne siusiaczki. Biala rasa zniknie w przeciągu 20lat. Nie będzie białasów, będą białe mieszane ścierwa podnóżki
kapelan_szturmowy napisał/a:
Za takie coś powinno być z bomby 5 lat bezwarunkowej odsiadki w izolatce o chlebie i wodzie, to następni już by tak nie zrobili. Trzeba oczyszczać społeczeństwo z takiego bydła, bo jak nie zwalczy się tego w zarodku, to będzie jak na wschodzie.
A nie prościej zajebać na rynku?
rulas napisał/a:
Warszawka się bawi
Żeby to ścierwo miało coś z Warszawą wspólnego... Chamy ze wsi radzieckim granatem od cepa oderwane.
zlylukasz napisał/a:
Powiedz starej że jutro sranie do ryja ale za 50 zł a jak sie spyta czemu tak mało to powiedz ze mnie wkurwi...łeś
tu sobie nie pofolgujesz seba, synu pijaczki i zjeba. Patoli się tępi. Jesteś jescze niżej niż te pseudo gangstery, bo są dla ciebie wzorem. Żałosny jesteś.
Gangsterka im się odpaliła, przypakiwani to myślą że im wszystko wolno
Te BMW to od razu do zgniatarki, tylko wcześniej zabezpieczyć drzwi, by robactwo się nie wydostało
Rozumiem, że na podstawie tego filmiku od razu solidny mandat i zatrzymanie prawa jazdy?
A nie, przepraszam, nie wywiesili tęczowej flagi, więc policja nic nie będzie mogła zrobić
A nie, przepraszam, nie wywiesili tęczowej flagi, więc policja nic nie będzie mogła zrobić
A kulsony umorzą sprawę z powodu niewykrycia sprawcy. Lepiej chujom wychodzi stanie po krzakach z suszarką
Wystartowali z pod burdelu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów