📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
laguna seca zajebisty tor:)
Jaja jajami, ale tutaj wyszło doświadczenie i umiejętności. Gość jest zajebisty. Nie dość, że uniknął groźnego wypadku, gdzie mogły uczestniczyć w nim osoby trzecie to jeszcze wyjechał tak, że mógł kontynuować jazdę. Szacun
Ja tam trzymam jaja na siedzeniu, poniżej kierownicy, ale co kto lubi.
Nap Limak napisał/a:
Cameron Waters na pewno tego nie planował, a wyszło mu to znakomicie!
Heh, nie planował i nic nie zrobił tak naprawdę. Koła miał cały czas zblokowane . W tym sporcie szczęście często jest na wagę złota...
mcmt, oho specjalista sie odezwał, to zrób taka 360 swoim golfem to pogadamy,
borisklinga napisał/a:
mcmt, oho specjalista sie odezwał, to zrób taka 360 swoim golfem to pogadamy,
Golfa akurat nie mam, ale z fwd to często pandą, fiestą i audi 80 to robiłem, znacznie trudniej niż z rwd, ale da się. Efekt i tak trudniejszy do osiągnięcia ze względu na abs.
greesha napisał/a:
V8 supercars
piekna seria
Absolutnie się zgadzam. Jeżeli kogoś znudziły wyścigi samochodowe, to niech obejrzy sobie jakikolwiek wyścig v8 supercars (czasami ktoś puszcza na justin.tv). Wyprzedzanie i walka zderzak w zderzak non stop, widoki z kamer możliwie jak najbliżej toru, więc widać prędkość, no i koloryt Australii, więc oglądanie tego to czysty relaks. Co do emocji załączam próbkę (gold coast 600 2010):
dźwięk 5 litrowej v8 i tej skrzyni na prostych ząbkach jest w pyte
mcmt napisał/a:
Golfa akurat nie mam, ale z fwd to często pandą, fiestą i audi 80 to robiłem, znacznie trudniej niż z rwd, ale da się. Efekt i tak trudniejszy do osiągnięcia ze względu na abs.
gdzie kupiłeś plastikowy model audi 80? też szukam
Cogito napisał/a:
gdzie kupiłeś plastikowy model audi 80? też szukam
Zamilcz, wiochy nie rób gimbusie, na miejscu Twoich rodziców popełniłbym samobójstwo płodząc takiego pajaca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów