📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to mówili u mnie na studiach:
"prędkość jeszcze nikogo nie zabiła -co innego jej szybkie wytracenie."
"prędkość jeszcze nikogo nie zabiła -co innego jej szybkie wytracenie."
Najlepszy ten biały, po prostu se jedzie dalej na wyjebie xD szanuje
miszcz prostej, zrobi sie cieplo to i u nas beda takie filmiki - jak co roku
Zdechł chociaż?
Jak co roku na wiosnę pojawiają się komary, muchy, psie gówna spod śniegu i to skurwysyństwo. Jeszcze się dobrze ciepło nie zrobiło a już wkurwiają
Skupił się na przeszkodzie a nie na tym jak ją ominąć efekt fiksacji wzroku do tego doszły elementarne braki z zakresu techniki jazdy motocyklem w tym konkretnym przypadku pokonywania zakrętów bo szybciej opona straci przyczepność kładąc moto w zakręcie niż pojedzie się tak jak ten tutaj, pozdrawiam.
A gdzie film lub zdjęcia po akcji?
Nie tyle jechal za szybko co bał się pogłębić przechył w zakręcie. Póki siś nie wywrócis póty się nie naucys jak mawiają górale. Co prawda na nartach.
Dokładnie to fiksacja i hamulec w zakręcie. Żeby brać motocyklem zakręt trzeba być pojebanym i odkręcić manetkę. Odwrotność tego co każe zdrowy rozsądek.
agent_kosa napisał/a:
Skupił się na przeszkodzie a nie na tym jak ją ominąć efekt fiksacji wzroku do tego doszły elementarne braki z zakresu techniki jazdy motocyklem w tym konkretnym przypadku pokonywania zakrętów bo szybciej opona straci przyczepność kładąc moto w zakręcie niż pojedzie się tak jak ten tutaj, pozdrawiam.
Fixacja zgoda, brak techniki jazdy też się zgadzam, ale co do dalszego ciągu nie zgadzam się , opony motocykla są tak wyprofilowane aby podczas wychyłu wzmocnić przyczepność, punkt krytyczny jest wtedy ,kiedy wpadniesz w poślizg, lub za mocno przechylisz moto , oprze się silnikiem/ramą o asfalt, tym samym podrwyając koło i wtedy już koniec. Poza tym nie wiem jak w polskich szkołach, ale w islandzkich uczą manewru przeciwskrętu, który by gościa ocałił. Dodatkowo za mocno pociągnął za hamulec co wybiło go z paraboli skrętu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów