18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Ząb, profanacja i policja...
Halman • 2019-11-03, 12:36
13-letni chłopak w trakcie mszy w kościele pod wezwaniem Najświętszej Maryi Panny Matki Kościoła i św. Barbary w Bełchatowie przyjął komunię, a następnie wypluł i schował do kieszeni.
Duchowni wezwali policję, obawiając się profanacji hostii. 13-latek tłumaczył swoje zachowanie bólem zęba. Według relacji księży, chłopak miał szarpać się i trzykrotnie próbować uciec z kościoła, ostatecznie hostię jednak spożył i tym samym nie doszło do znieważenia.
- Skończyło się pouczeniem stron. Przede wszystkim zgłaszających księży - mówi Wirtualnej Polsce nadkom. Adam Kolasa z Komendy Wojewódzkiej Policji w Łodzi. Jak dodał, 13-latek nie został przesłuchany. - Wyjaśnialiśmy na miejscu okoliczności zdarzenia. Musieliśmy porozmawiać zarówno ze zgłaszającymi, jak i chłopcem. Po przyjeździe matki został przekazany pod jej opiekę - dodał funkcjonariusz.

Natychmiast Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych złożył do prokuratury zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa. Zdaniem działaczy księża "pozbawili dziecko wolności, znęcali się nad nim psychicznie, straszyli go i prowadzili przesłuchanie, strasząc go konsekwencjami prawnymi".

Ośrodek przypomina też sprawę z 2016 roku, kiedy to ksiądz z poznańskiej parafii uderzył w twarz 10-latka, który schylił się, by podnieść upuszczone przez księdza naczynie z opłatkiem. Ksiądz twierdził wówczas, że to był jego "obowiązek jako szafarza sakramentu, który nakazuje troskę o najdrobniejszą cząstkę konsekrowanej Hostii", ale sąd nie uznał takiego tłumaczenia i skazał go na 5 tys. zł grzywny.

na podstawie wiadomości
komentujcie sobie to jak chcecie...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
guwnix91 2019-11-03, 21:48
moje miasto takie piekne
Zgłoś
p................k 2019-11-03, 22:04
Cóż, efekty całych lat infiltracji kościoła przez służby specjalne PRL.
Zgłoś
ellsworth 2019-11-03, 23:15 2
PieronJasnySzlag napisał/a:

Wejde Ci do domu, w salonie ściągne z kominka zdjecie Twojej (mamy, żony, córki), wyciągne fujare i zaczne chujem jeżdzić po zdjęciu. Czy masz prawo czuć się obrażony czy jesteś śmiesznym obrońcą chujowych wartości?

Jakim zdjęciu, jakiej matki?!? Mów o rysuneczku wymyslonego kolegi, to będziemy mieć jakąś analogię. I nie, nie poczuję się obrażony jak zaczniesz jeździć chujem po rysunkach moich wymyślonych kolegów. Mało tego! Pozwalam ci samemu wymyślić mojego wymyslonego kolegę i jeździj sobie po nim do woli. Miłego wieczoru! Tyle mnie to obchodzi i tyleż samo czuję się obrażony.
Zgłoś
parolpl 2019-11-03, 23:46
To ten instytut, którego dyrektor siedzi za przekrętu finansowe i wybiórczo wybiera tematy? Tfu im na ryj. Nie zmienia to faktu że ta szopka była tylko przejawem idiotyzmu i biurokracji kościelnej.
Zgłoś
SpeedyG 2019-11-04, 5:05 3
@upy Ludzie
Weźcie się opamiętajcie. Nie jestem z lewicy, ale hostia to tylko kawałek chleba. Możecie sobie zamówić z dowozem do domu, od firm które to produkują. Możecie nawet nasrać na nią i rowerem przejechać. Czym się taka hostia różni od innej przy której jakiś klecha odprawił czary-mary uga buga?
Kurwa pedofilii z kościoła katolickiego nikt nie zamknie , a co najwyżej przeniesie do innej parafii a tutaj wzywanie policji do 13 latka, bo zbezcześcił kawałek chleba?
Dzieciak pewnie był wysyłany na siłę i po 18stce dzięki takiemu incydentowi już nie wróci- ewentualnie po bierzmowaniu.
Jeszcze 20-30 lat i w Polsce znikną kościoły, bo młodzi ludzie zaczęli myśleć i odchodzą od tej instytucji.
Zgłoś
C................n 2019-11-04, 8:10
Już mi się nawet nie chce wam tłumaczyć, ignoranci. Żyjcie w swojej błogiej nieświadomości i obnoście się ze swoim galopującym tępactwem. Jest wesoło przynajmniej.
Zgłoś
Wiewór 2019-11-04, 8:39 8
Chuj mnie obchodzi co by było u Arabów.
Chuj mnie obchodzi co by było u Żydów.
Chuj mnie obchodzi co by było u Jechowych.
Chuj mnie obchodzi (...tu wstawić każdą inną religię jaką wymyślili ludzie...)

Jesteśmy w Polsce i w tym kraju wyznaniowym ludzie wymyśli sobie, że prawdziwym bożkiem z 5000 wymyślonych jest pam buk aka Żydek zombie.

Kler pozwala sobie na coraz więcej. Wzywają policję do zastraszania dziecka bo wypluło jakiś kurwa wafel. Co będzie dalej? Katolickie patrole moralności? Policja religijna na wzór Arabii saudyjskiej i Iranu?

Księża powinni odpowiedzieć za psychiczne znęcanie się nad małoletnim, zastraszanie, pozbawienie wolności i nieuzasadnione wezwanie policji.
Oczywiście nic takiego nie będzie miało miejsca bo jak przystało na kraj wyznaniowy są ponad prawem.

W tym kraju nigdy nie będzie normalnie dopóki ludzie nie pojmą, że miejsca wiary w wymyślone magiczne istoty jest w pokoju bez klamek na oddziale zamkniętym szpitala psychiatrycznego.

Zgłoś
mygyry 2019-11-04, 9:33 1
Wiewór napisał/a:

Chuj mnie obchodzi co by było u Arabów.
Chuj mnie obchodzi co by było u Żydów.
Chuj mnie obchodzi co by było u Jechowych.
Chuj mnie obchodzi (...tu wstawić każdą inną religię jaką wymyślili ludzie...)
Jesteśmy w Polsce i w tym kraju wyznaniowym ludzie wymyśli sobie, że prawdziwym bożkiem z 5000 wymyślonych jest pam buk aka Żydek zombie.
Kler pozwala sobie na coraz więcej. Wzywają policję do zastraszania dziecka bo wypluło jakiś kurwa wafel. Co będzie dalej? Katolickie patrole moralności? Policja religijna na wzór Arabii saudyjskiej i Iranu?
Księża powinni odpowiedzieć za psychiczne znęcanie się nad małoletnim, zastraszanie, pozbawienie wolności i nieuzasadnione wezwanie policji.
Oczywiście nic takiego nie będzie miało miejsca bo jak przystało na kraj wyznaniowy są ponad prawem.
W tym kraju nigdy nie będzie normalnie dopóki ludzie nie pojmą, że miejsca wiary w wymyślone magiczne istoty jest w pokoju bez klamek na oddziale zamkniętym szpitala psychiatrycznego.

Trochę się mylisz, ja uważam że to elementarny brak kultury i wychowania za który odpowiadają rodzice i osoby, które przyklaskują takiemu zachowaniu. Gdybyś ten chłopak zrobił oborę w sklepie to bilibyscie brawo sprzedawcy, gdyby mu nawet ryj obił, bo jak wchodzisz do czyjegoś przybytku to masz kurwa szanować jego własność i obyczaje, nawet gdy są głupie u chujowe, jedziesz na wycieczkę z dziewczyną do Arabii to będzie chodzić w szmacie na głowie, bo masz kurwa szanować ich durne urojenia s jak ci się nie podoba to unikam tego miejsca i tyle. Po chuj te manifesty i ten ból dupy niby ateistów? Jesteście głupsi niż ci katole.
Zgłoś
poligon6 2019-11-04, 9:33
Wiedziałem ze zleca się tu gimbo ateiści. Zaczna ujadac jak to kosciół ich przesladuje, jak ksiądz ich rucha i jak ukrywali zbrodniarzy hitlerowskich i tym podobne wymysły.

Prawda jest taka że gówniak poszedł na spotkanie czcicieli pustynnego bożka i zaczął odstawiać numery. Niestety w polskim pojebanym prawie sa osoby uprzewilejowane, których wszystko obraża, osoby wierzace, pedały, mniejszości etniczne itp.
Zgłoś
~Velture 2019-11-04, 10:42 1
SpeedyG napisał/a:

@upy Ludzie
Weźcie się opamiętajcie. Nie jestem z lewicy, ale hostia to tylko kawałek chleba. Możecie sobie zamówić z dowozem do domu, od firm które to produkują. Możecie nawet nasrać na nią i rowerem przejechać. Czym się taka hostia różni od innej przy której jakiś klecha odprawił czary-mary uga buga?
Kurwa pedofilii z kościoła katolickiego nikt nie zamknie , a co najwyżej przeniesie do innej parafii a tutaj wzywanie policji do 13 latka, bo zbezcześcił kawałek chleba?
Dzieciak pewnie był wysyłany na siłę i po 18stce dzięki takiemu incydentowi już nie wróci- ewentualnie po bierzmowaniu.
Jeszcze 20-30 lat i w Polsce znikną kościoły, bo młodzi ludzie zaczęli myśleć i odchodzą od tej instytucji.

Ok. Boczek to tylko kawałek wędliny. Wypróbuj swoją teorię w meczecie.
Zgłoś
poligon6 2019-11-04, 10:56 1
Velturałkę napisał/a:

Ok. Boczek to tylko kawałek wędliny. Wypróbuj swoją teorię w meczecie.

Albo w synagodze. Różnica jest taka że w pierwszym przypadku cie zapierdola. Jak tego kolesia w Anglii co poszedł do kicia. W końcu muslimy go dopadły.

W przypadku synagogi, zostaniesz na całe życie napietnowany i przesladowany, do tego puszczony z tobami, jak koles w Polsce co negował holocaust. W końcu popełnił samobójstwo.

A tu tak pieknie się gimbo-ateusze sraja że klecha zadzwonił po policje. Tu różnica jest taka ze gówniak moze stać sie bohaterem lewackich mediów, a przy odrobinie sprytu wyciagnac z tego troche kasy.
Zgłoś
Wiewór 2019-11-04, 10:58
mygyry napisał/a:

to masz kurwa szanować jego własność i obyczaje, nawet gdy są głupie u chujowe

Małoletni zgodnie z prawem nie odpowiada za swoje czyny. Cała sytuacja tym bardziej jest dowodem na to, że chrzczenie dzieci i jakiekolwiek formy ich uczestnictwa w religijnych halucynacjach powinny być prawnie zakazane.
Religia powinna być dozwolona tylko dla pełnoletnich bo jest szkodliwa bardziej niż alkohol czy papierosy. Religie kompletnie ryją w bani.

Cała sytuacja jest żałosna z prostego faktu. Nie można obrazić uczuć religijnych bo jest to coś niemierzalnego i niemożliwego do zdefiniowania.
Bo co czyni ten wafelek innym niż inne wafelki? Słowo jakiegoś pedofila w sukience? Dla normalnych ludzi to jest tylko wafel.
Obraza uczuć religijnych to jeden wielki absurd. Muzułmanie dupcą dzieci (księża przynajmniej wiedzą, że to nie jest czynność społecznie akceptowana w Polsce i się z tym ukrywają). Mamy im pozwolić bo jak nie to obraza uczuć religijnych?
Jebnijcie się w głowę z tym magicznym ciasteczkiem.

Powtarzam po raz kolejny. Nie interesuje mnie co by było gdyby... Jesteśmy w Polsce i nasz pasożyt religijny to kościół katolicki.

poligon6 napisał/a:

jak ukrywali zbrodniarzy hitlerowskich

Dobrze, że o tym przypomniałeś. Ludzie musza pamiętać, że KK kolaborował z nazistami.
Zgłoś
mygyry 2019-11-04, 11:08 1
Wiewór napisał/a:

Małoletni zgodnie z prawem nie odpowiada za swoje czyny.

Zgodnie z prawem to sąd decyduje w jaki sposób małolat odpowiada za swoje czynny również jako niepełnoletni może odpowiadać jak osoba dorosła, dla dzieci masz kuratorów i poprawczaki.

Wiewór napisał/a:

. Cała sytuacja tym bardziej jest dowodem na to, że chrzczenie dzieci i jakiekolwiek formy ich uczestnictwa w religijnych halucynacjach powinny być prawnie zakazane.

Za to odpowiadają tylko i wyłącznie rodzice.

Wiewór napisał/a:

Cała sytuacja jest żałosna z prostego faktu. Nie można obrazić uczuć religijnych bo jest to coś niemierzalnego i niemożliwego do zdefiniowania.

Tak samo nie można obrazić kogoś, że jest kobietą/facetem/transem.

Wiewór napisał/a:

Bo co czyni ten wafelek innym niż inne wafelki?

Według wiary osób w kościele wafelek jest taki sam jak każdy inny tyle, że jako poświęcony element obrzędu w który wierzą jest on identyfikacją pamiątki dzielenia się chlebem przez Jezusa.

Gdyby ten małolat zamówił sobie i kupił milion takich wafelków i karmił nimi sobie ptaki w parku to każdy wielki chuj ma do tego, jego wafle jego wola, natomiast jeżeli przychodzi do czyjeś wspólnoty z jasno określonymi zasadami i jawnie je łamie to musi się liczyć z tym, że owej wspólnocie się to nie spodoba ponadto ich wyznanie jest chronione prawnie więc jako osoba myśląca trzeba liczyć się z konsekwencjami.
Po chuj bronicie czyjeś zwyczajnie chamskie zachowanie? Jak już mówiłem, skoro jest się świadom czegoś, że to jest głupie bez sensu i nie chcę w tym uczestniczyć to po prostu tam nie idę i mam to i ich wszystkich w chuju.

Jak jeden młody ostatnio stanął na przeciw parady homosiów z krzyżem, to kuratorium dostało przykaz sprawdzenia jego sytuacji rodzinnej, ciekawe czy tutaj też tak będzie.
Zgłoś
Andrzejas 2019-11-04, 14:53 2
mygyry,

mygyry napisał/a:

(...) Jak wchodzisz do czyjegoś przybytku to masz kurwa szanować jego własność i obyczaje, nawet gdy są głupie u chujowe(...)

Ciekawe gdzie są obyczaje kultury łużyckiej, graweckiej, Celtów, Bałtów, Teutonów?...
Dlaczego nie obchodziliśmy Dziadów? Czemu będziemy pod skandynawską choinką pieprzyć coś o żydku w szmacie? Czemu w ogóle spotkamy się pod nią wszyscy, bez względu na swój rzekomy, bądź ugruntowany ateizm?

Kościół Katolicki nigdy nie szanował cudzych zwyczajów, ani dorobku kulturowego. Niszczył i palił, jak wszystkie inne religie. Nie miał problemów z łamaniem swoich własnych doktryn. Wystarczyło kogoś nazwać bluźniercą, heretykiem, albo innym nieprzyjacielem boga zasranego w trójcy jedynego. To wystarczyło, żeby rościć sobie prawo do spalenia wszystkiego, co tylko było z tym kimś związane.

To, że dzisiaj już nie palą ludzi na stosach, to nie znaczy, że nie palili! Mają krew na rękach i z uśmiechem mówią, że to nic takiego, a poza tym dawno i nieprawda. (SIC!)
Twierdzą, że ich buk może robić wszystko, ale hajsu kurwa jednak nie potrafi dodrukować.
Muszą posługiwać się moim narodowym, należącym do NBP. Dziwne. Myślałem, że w każdym tabernaculum na świecie jest róg obfitości i tam z paznokcia, czy innego pryszcza Jezusa ciągle obradza samorodkami złota! Dziwne, że prawie wszystkie kościoły jakie w życiu zwiedziłem miały jakichś fundatorów, ale nie widziałem jeszcze żadnego, który postawiłby sam bukstfurca. No niby cały wszechświat stworzył, ale murować nie potrafi do dziś. Kurwa znam meneli, którzy po 6-ciu browarach mają kielnie w łapach i większą moc stwórczą, niż błazen w chmurach!

Kościół kłamie, kradnie, morduje, sabotuje i przyczynia się do pogłębiania ciemnoty i biedy.
Może Ty uważasz to za klub hobbystów i ze zwyczajnego braku zainteresowania tematem po prostu go omijasz i idziesz sobie dalej.
Ja widzę (zwłaszcza w najsilniejszych) religiach zagrożenie dla całej ludzkości.
Skoro to tylko sekta, to opodatkować ją, jak każdą i postawić przed sądem wszystkich, którzy dopuścili się zbrodni w imię swojego wyimaginowanego idola.
Nie wiem, jak to robisz, że przechodzisz obok tego bez wzdrygnięcia. Może to kwestia pokory, ale ja wręcz z wiekiem szczerzę do nich kły jeszcze bardziej...

(Jakby co, to z pewnością przygotuję się lepiej niż pan z Halle)
Zgłoś
JedkerTC 2019-11-04, 21:37 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem