Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Zabawa w życie
j................s • 2013-01-09, 21:03
Tak jak w temacie.
Można porozkminiać ich rozmowę i przerzucić na nasze idee

W brzuchu ciężarnej kobiety były blizniaki. Pierwszy
zapytał się drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Cos musi tam być. Mnie się wydaje, że my
własnie po to tu jestesmy, żeby się przygotować na to
co będzie potem.
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by
miało wygladać?
- No nie wiem, ale będzie więcej swiatła. Może
będziemy biegać, a jesć buzią….
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A
kto widział żeby jesć ustami! Przecież żywi nas
pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie
o nas troszczyć.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w
ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas… Dzięki niej
żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem czyli
jej nie ma…
- No jak to? Przecież jak jestesmy cicho, możesz
posłuchać jak spiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz
swiat. Wiesz, ja myslę, że prawdziwe życie zaczyna się
pózniej.”
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DiesIrae 2013-01-10, 14:32 7
A wtedy przyszedł pijany tata i kopnął niedoszłą mamusie w brzuch Amen!
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-10, 14:32
bloodwar napisał/a:

Dlaczego jak ktoś mówi że jest Napoleonem, mówi sam do siebie i wyjada rodzynki z dupy to nazywa się go chorym wsadza się go do psychiatryka

Nie chciałbym się czepiać, ale sorry - jak ktoś wyjada rodzynki z dupy to psychiatryk za dużo mu chyba nie pomoże...co najwyżej Madzia Gessler
Zgłoś
s................r 2013-01-10, 14:34
Hołownia jest z ciebie dumny,

a w ogóle od kiedy dzieci w brzuchu umieją mówić, moim zdaniem dzieci mówią gdieś tydzień po wyjściu z brzuchu
Zgłoś
Koperek 2013-01-10, 14:44 1
straatveger napisał/a:

Hołownia jest z ciebie dumny,

a w ogóle od kiedy dzieci w brzuchu umieją mówić, moim zdaniem dzieci mówią gdieś tydzień po wyjściu z brzuchu

A w którym książku to przeczytałeś?
Zgłoś
Żyniec 2013-01-10, 14:48
jacekmatys
dzięki tobie właśnie poczułem ze muszę iść się powiesić ;/
Zgłoś
A................l 2013-01-10, 14:53 5
Hejtujecie chłopaka kiedy głoszenie jego wiary jest dla niego poniekąd obowiązkiem. Ktoś mądrzejszy odemnie (co nie jest wyczynem, ale co tam!) powiedział mi kiedyś, że wiara jest jak widza o tym, że komuś stanie się coś strasznego w przyszłości a tylko ty (tj osoba wierząca) o tym wiesz. No i twoi wierzący ziomale. W takim wypadku, jeśli nie zechce ci się ruszyć dupy i ostrzec tę osobę przed zagrożeniem, jesteś zwykłym chujem. Ci goście ( w tym autor jak widzę) wierzą, że jeśli niewierzący będą dalej olewać Boga to będą mieli tak przejebane, że się w głowie nie mieści - więc jako że część z nich to ludzie dobrzy z natury, próbują nas przed tym ochronić. I im się nie wytłumaczy tego, że mamy wyjebane na ich ostrzeżenia i wyimaginowane piekiełka, oni w to wierzą i już.
Zgłoś
matysek_alf 2013-01-10, 14:53 3
Każdy wierzy w to co chce i to jest jego sprawa! Dlaczego bycie ateistą jest takie super a bycie katolikiem już nie? Ktoś chce wierzyć w Boga to niech wierzy, inny chce wierzyć w Buddę też niech wierzy. Nie kumam całej tej nagonki na katolicyzm! Podpieracie się tym że kiedyś w imię Boga zabijano? Ok, ale ówcześni poganie (czyt. ateiści) również mordowali! Amen
Zgłoś
stefan barrows 2013-01-10, 14:59 9
Dla mnie dobry post. Zycie bez wiary w jakas wyzsza siłe jest bezwartosciowe. Swiatem rzadza prawa natury wedlug niektorych. Natura, ktora czlowiek jest w stanie fizycznie poznac i ukladac roznego rodzaju algorytmy jej działania. Kto jednak to wszystko poskladal w te algorytmy i prawa? Mowicie o niewidocznym zombie, to zalosne. Bog nie ma osoby. To glebsza rozkmina jeszcze nie zbadana, ktora byc moze przyjdzie wam poznac po smierci.
Zgłoś
b................k 2013-01-10, 15:03 1
ale pierdolisz ;o
Zgłoś
stefan barrows 2013-01-10, 15:06 5
brzezniak napisał/a:

ale pierdolisz ;o

wiem ze to co napisalem moze byc troche za trudne dla ludzi o mniejszej wyobrazni i inteligencji...
Zgłoś
A................l 2013-01-10, 15:12
@up
Nie, twoje używanie przecinków niszczy sens twojej wypowiedzi. Nie używaj ich na przyszłość, nie da się tego czytać.

EDIT
Twoja wypowiedz napisana poprawnie w sumie ma jakiś sens, nie jestem pewien czy dobrze to ująłem:

"Według mnie, dobre życie, ale bez wiary w wyższą siłę jest bezwartościowe. Światem, według niektórych, rządzą prawa natury, naturę którą człowiek jest w stanie poznać w sensie naukowym. Nie wiadomo jednak kto te prawa ustalił. Mówicie o niewidocznym zombie, kiedy osoba Boska to coś głębszego, coś co być może przyjdzie wam poznać po śmierci."
Zgłoś
l................t 2013-01-10, 15:14
Skoro to taki okrutnie sadystyczny temat, to naści dla równowagi:

sadistic.pl/religia-pocaluj-w-dupe-henryka-vt7883.htm

Tylko brakuje tam informacji o autorze, co niniejszym uzupełniam:
Ewangelia według Św. Ralucha, przypowieść Dwudziesta Trzecia
Autor tekstu: Robert Anton Wilson
Tłumaczenie: Eimi Kion

Zdaje się, że tekst najpierw pojawił się na Racjonaliście.
Zgłoś
l................s 2013-01-10, 15:19 1
Toż to my jesteśmy jak te maluchy. Sam Steven Hawking powiedział, że istnieje granica, za którą nauka wyjść nie może o nigdy nie wyjdzie -> jest to ileś tam tysięcznych sekund po wielkim wybuchu.

Każda kultura podskórnie czuje, że Bóg jest, każdy inaczej go obrazuje i nazywa ale ktoś do chuja musiał nacisną ten guzik, po którym zaczęły nagle działać prawa fizyki - nie łapiecie tego cwele?
Zgłoś
stefan barrows 2013-01-10, 15:22
Arthamel napisał/a:

@up
Nie, twoje używanie przecinków niszczy sens twojej wypowiedzi. Nie używaj ich na przyszłość, nie da się tego czytać.

EDIT
Twoja wypowiedz napisana poprawnie w sumie ma jakiś sens, nie jestem pewien czy dobrze to ująłem:

"Według mnie, dobre życie, ale bez wiary w wyższą siłę jest bezwartościowe. Światem, według niektórych, rządzą prawa natury, naturę którą człowiek jest w stanie poznać w sensie naukowym. Nie wiadomo jednak kto te prawa ustalił. Mówicie o niewidocznym zombie, kiedy osoba Boska to coś głębszego, coś co być może przyjdzie wam poznać po śmierci."

juz sie poprawiłem. pisalem z marszu dlatego moze tak dziwnie to wyszlo. dobrze zinterpretowales.
Zgłoś
A................l 2013-01-10, 15:23
Cytat:

Sam Steven Hawking powiedział, że istnieje granica, za którą nauka wyjść nie może o nigdy nie wyjdzie -> jest to ileś tam tysięcznych sekund po wielkim wybuchu.

Kiedyś wielkie umysły uważały, że fizycznie nie jest możliwe aby jakakolwiek maszyna stworzona przez człowieka wzbiła się w powietrze. Nie próbuję ujmować nic panu Hawkingowi, ale uważam, że za 50-100 lat ludzie będą z takich wypowiedzi mieli niezłą polewkę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem