Rośnie mała sadystka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dzieciakowi bym przyjebał z buta.
Miałbym większą przyjemność nawet gdy trafie do wózka z X piętra pięciozłotówką.
Miałbym większą przyjemność nawet gdy trafie do wózka z X piętra pięciozłotówką.
kurczaczek do gara, bachor w śmietnik
up
no to... obsral by bachorka
no to... obsral by bachorka
Bongman, czy ty juz probujesz wrzucic kazdy temat na necie zeby zaistniec na sadisticu?
Dziecku byście przyjebali? jesteście równie zjebani jak rodzice tego dzieciaka, to rodzicom należy się srogi wpierdol a nie dziecku. Jakim trzeba być pojebanym rodzicem aby takie zwierza dać dziecku do zabaw, no kurwa. To dziecko nawet nie wie że zwierzakowi krzywdę zrobiło, to rodzice są od tego aby nauczyć dziecko szacunku do zwierząt, a Ci idioci puścili zwierzaka i dzieciaka samopas i nagrywają bo kurwa są debilami którzy nie przewidzieli, że to musiało się skończyć szkodą dla zwierzaka. Rodzice tego dziecka to idioci i tyle.
Up moj kot nie zdaje sobie sprawy ze zrzucając kubek ze stołu naraża mnie na straty finansowe ale w pierdol i tak dostaje. .. Jestem za klapsem wychowawczym dla dziecka !
Jendor napisał/a:
chuj mnie obchodzi za czym jesteśJestem za klapsem wychowawczym dla dziecka !
Bóldupie pożal się Boże sadoli... Mały rosołek dostał gazetą w łeb- złe dziecko. Bezdomny kundel dostał z buta - zły człowiek. Ale bekonem w arabów każdy by rzucił.
Zwierzę to zwierzę, jak się nie da wydoić to trzeba wrzucić do gara. Ale przecież kotek czy piesek to jedyne futerko, jakie większość z was może pogłaskać.
Zwierzę to zwierzę, jak się nie da wydoić to trzeba wrzucić do gara. Ale przecież kotek czy piesek to jedyne futerko, jakie większość z was może pogłaskać.
Jendor napisał/a:
Up moj kot nie zdaje sobie sprawy ze zrzucając kubek ze stołu naraża mnie na straty finansowe ale w pierdol i tak dostaje. .. Jestem za klapsem wychowawczym dla dziecka !
Jesteś imbecylem, to po pierwsze. Kot to nie pies, że go skopiesz a on za 5 minut przybiegnie do ciebie i będzie merdał ogonem. Kot nie kuma, za co dostaje. Napierdalając kota tylko go zrazisz do siebie. Taki kretyn jak ty powinien co najwyżej pluszaka mieć, a nie zwierzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów