18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Zabawa z pieskiem
pytolsky • 2022-08-09, 8:09
Niedawna akcja w samym środku dziury w dupie, zwanej Sosnowcem:

Zgodnie z opisem prezydenta "miasta":
Cytat:

Operator monitoringu uratował psiaka ‼
Brakuje mi słów! Jakiś dzban wrzucił bezbronnego psiaka do Stawików, a grupka „kolegów” przyglądała się. Operator monitoringu widząc to zdarzenie, powiadomił służby i jednocześnie wezwał całą ekipę, aby ta przestała znęcać się nad zwierzęciem. Ci ekspresowo uciekli. Strach pomyśleć, co jeszcze mogli zrobić czworonogowi

Tak wiem, jakbyście takich dorwali to hohooo ło panie co byście im nie zrobili. Całe szczęście, że takie twardziele jak wy wybrały styl życia piwniczaka....
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jem_zwierzeta 2022-08-09, 18:48
Coś pięknego Szkoda, że skurwiela odratowali :/
Zgłoś
sadolja 2022-08-09, 18:58
a może to była zwykła przygoda dla psa jak dla ukraińców uczciwa i wydajna praca? Nie wiemy czy mu się nie podobało, czy chciał spełniać swoje marzenia i być gwiazda wśród psów i ukraińcow.
Zgłoś
artiee 2022-08-09, 20:28 1
baronturbina napisał/a:

Autorze postu. Zazdrościsz, że w sosnowcu jest więcej toalet publicznych, niż mieszkańców na twoim podlaskim zadupiu. W Sosnowcu są sklepy, tramwaje, drogi i w nocy nie gaszą światłą o 21. Wiesz co to tramwaj prawda? Takie jak pociąg na prąd, tyle że węższy tor i jeździ po mieście.
Mimo to że w Sosnowcu zwykłe rzeczy nie dzieją się zbyt często, to w dalszym ciągu liczy więcej mieszkańców niż całe Podlasie i ludzie mówią tu po polsku..

Aaaa dupa zapiekła . Sosnowiec to dziura w dupie i uświadom to sobie. Jebać Twoje tramwaje. Jeśli uważasz, że wasza gwara to jest polszczyzna to już Cię całkiem pojebało.
Zgłoś
baronturbina 2022-08-09, 20:48 1
artiee napisał/a:

Aaaa dupa zapiekła . Sosnowiec to dziura w dupie i uświadom to sobie. Jebać Twoje tramwaje. Jeśli uważasz, że wasza gwara to jest polszczyzna to już Cię całkiem pojebało.

Szanowny Podlaski idioto i prostaku. Czy ty jesteś z Podlasia? A No jesteś. Sosnowiec jest chujowy bo meneli masa i pedałów (w białym stoku analfabeci i menele pedały). Ale gdzie ty wyczytałeś że Sosnowiec operuje gwarą? Sosnowiec się składa mówi po polsku a podlasssjeee? Mam coś dla ciebie żebyś sobie uzmysłowił kaliber sytuacji.
fokus.tv/serial/rolnicy-podlasie/
Rzuć okiem na wybrane dzieła. W świętokrzyskim czy podkarpackim… rolnicy to szlachta!
Zgłoś
chomic 2022-08-09, 23:13
Cytat:

Całe szczęście, że takie twardziele jak wy wybrały styl życia piwniczaka....

ty se ryja piwniczakami nie wycieraj. Od kiedy na sadolu gówno z kwejka dawnośmy się na dzidke przenieśli. Pozdro z piwnicy
Zgłoś
lacrimal 2022-08-12, 14:53
chłopaki były z katowic, a krasnal_hałabała jest pedałem
Zgłoś
artiee 2022-08-29, 1:27
baronturbina napisał/a:

Szanowny Podlaski idioto i prostaku. Czy ty jesteś z Podlasia? A No jesteś. Sosnowiec jest chujowy bo meneli masa i pedałów (w białym stoku analfabeci i menele pedały). Ale gdzie ty wyczytałeś że Sosnowiec operuje gwarą? Sosnowiec się składa mówi po polsku a podlasssjeee? Mam coś dla ciebie żebyś sobie uzmysłowił kaliber sytuacji.
Rzuć okiem na wybrane dzieła. W świętokrzyskim czy podkarpackim… rolnicy to szlachta!

Tak tak, wyjdź z piwnicy w końcu i wyjedź poza sosnowiec na jakąś wiochę to zobaczysz że i u ciebie będą zaciągać. Rolnicy tak mają. Uwierz mi, że każdy ślązak jest rozpoznawalny, bo zapierdala dziwnym dialektem.

BTW? Skąd wiesz, że w sosnowcu jest w chuj pedałów? Menela da się rozpoznać, ale Ty tych wszystkich pedałów musisz znać skoro wiesz że są . Echh Odbytturbina...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem