Powalenie przeciwnika
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Powalenie przeciwnika
Banda idiotów, „ale ja nie chciałem”. To samo kierowca jak jedzie 200 km/h, przeciez jezdze bezpieczniej niz inni. A jak rozpierdoli kogos na drodze „ja nie chcialem”. Debile.
Rick83 napisał/a:
Banda idiotów, „ale ja nie chciałem”. To samo kierowca jak jedzie 200 km/h, przeciez jezdze bezpieczniej niz inni. A jak rozpierdoli kogos na drodze „ja nie chcialem”. Debile.
Nie. Oni spędzali czas na własnym podjeździe nie robiąc na dodatek nic niebezpiecznego. Nie zawsze się da przewidzieć, że jakaś madka wypuści bachora samego obok drogi. Niewiele rzeczy by się dało robić zawsze spodziewając się takiego bachora.
Dobry jest- jak terrorysta- załatwił dwóch za jednym zamachem!
Już się zlecieli wielcy ojcowie księża i trynkiewicze, że dzieci należy kochać.
Rick83 napisał/a:
No debil... regularny debil...
Szczeniaki zawsze wlezą tam gdzie nie powinny, ale to wina rodziców, że nie potrafią ich upilnować.
AyCaramba napisał/a:
No debil... regularny debil...
Kto, Twój stary ?? Ale który,? W sumie bez różnicy obaj dają sobie dupy. Ciekawy, który Cie wysrał.
Takie manekiny potrafią ranić ważyć 50kg
Rick83 napisał/a:
Kto, Twój stary ?? Ale który,? W sumie bez różnicy obaj dają sobie dupy. Ciekawy, który Cie wysrał.
Nie dość że debil to odzywki jak z podstawówki
A to smoluchy,samodestrukcja,popieram,oj popieram.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów