Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nienawidze kotow, za dzieciaka jak hodowalem kroliki to mi rudzielce choroby przynosily
A huj ludzie zamiast koty pilnować to puszczają samopas, dziwić się dziadkowi jak mu gołębie mordują. Koty to kurwy które zabijają ptactwo dla zabawy a nie jako pożywienie. Więć dziadkowi nie ma co się dziwić.
Co ty pierdolisz jebać te obsrajduchy . Koty to drapieżniki a ty najwidoczniej ma dwa zwoje mniej od tych osrańców
[ Dodano: 2024-09-18, 22:39 ]
Szkoda czy nie szkoda kota to w sumie nieważne. Spójrzmy na to z perspektywy kogoś kto prowadzi małe gospodarstwo rolne. Jakiś typ hoduje sobie kury. I lisy przyłażą z lasu i mordują mu te kury. Co robi? Albo ma psa, który lisa zajebie, albo sam przyuważy chujka i jebnie z dwururki. Potem zakopie go za szopą i tyle było słychać. Takie rzeczy mają miejce dzień w dzień w polskich wsiach i nikogo to nie obejdzie bo przecież lis to szkodnik, morderca kurek. Tutaj dziadek zajebał kota własnoręcznie i ktoś to nagrał. I wielkie halo bo kot. No i nagrane. No ja jebie, przecież nie zajebał go, żeby zjeść, czy otworzyć budę z kurczakiem w cieście na ostro. Uznał, że kot mu szkodzi. Jeśli kot był czyjś to trudno, nie dopilnował, jeśli niczyj to zwykły szkodnik.
Przecież jak go dojebał to mogł go złapać i oddać do schroniska. Pierdolisz od rzeczy. Przydałaby ci się deskoterapia. Jesteś szkodnik trzeba cię na widły
[ Dodano: 2024-09-18, 22:40 ]
Śmieć jebany …
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów