📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za przygłup, no ciota nie killer. Uwielbiam bierność faceta w czapce. Bardziej się przejął tym, że się rozlało
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Co za przygłup, no ciota nie killer. Uwielbiam bierność faceta w czapce. Bardziej się przejął tym, że się rozlało
a co miał robić przecież do niego nie strzelano na niego przyjdzie pora później
Tam w dniu urodzenia bóg przydziela ci twojego osobistego mordercę, trzeba tylko cierpliwie zaczekać
Obstawiam 2 opcję :
albo niebieska czapeczka wiedziała o wszystkim / bądź kumpel z tej samej prowincji strzelał lub niebieska czapeczka jest już tak obyta i doświadczona że wie że ucieczka / zbędny ruch który wytwarza bodźce u sicarios debila które może spowodować że on zacznie do niego strzelać instyktownie - więc najlepiej sięnie ruszać a tylko przesunać aby nie przeszkadzać - i widocznie ta wersja się często sprawdza
albo niebieska czapeczka wiedziała o wszystkim / bądź kumpel z tej samej prowincji strzelał lub niebieska czapeczka jest już tak obyta i doświadczona że wie że ucieczka / zbędny ruch który wytwarza bodźce u sicarios debila które może spowodować że on zacznie do niego strzelać instyktownie - więc najlepiej sięnie ruszać a tylko przesunać aby nie przeszkadzać - i widocznie ta wersja się często sprawdza
Co za kaleka... Dupę to mu rozjebią konkretnie w pierdlu. Jeśli zdąży tam trafić przed piachem.
Młody jest, pewnie na pierwszej robocie, wyrobi się jeszcze i dobry kiler z niego będzie
Z czego on strzela? Z palca kurwa?
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Do przestępstwa doszło o godzinie 13:45. w niedzielę 19 maja w Ibarze. Ofiara, cudzoziemiec, została zaatakowana przez dwóch mężczyzn, gdy znajdowała się w sklepie zlokalizowanym przy ulicach Rafael Sánchez i Obispo Mosquera.
ale czy to było w stanie Manaus*?
no ja pierdolę, gdzie więcej info??
czy jak to tam było, sam już nie wiem. xD
Japierdole jaka cipa, no ale nie wypada sie z niego smiac skoro to jego pierwszy raz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów