Dlatego w PL są badania psychiatryczne dla posiadaczy broni... a bywalcy pedalskich imprez (w Brukseli) od korwina chcą dostępu bez badań
u mnie na rynku można dostać za około 1500zł starego ruskiego gnata z pare magazynków - twój argument jest inwalidą
u mnie na rynku można dostać za około 1500zł starego ruskiego gnata z pare magazynków - twój argument jest inwalidą
Na tym samym rynku twoja matka sprzedaje twoją siostrę na godziny a obok ojciec handluję kartridżami do Pegasusa? Podlasie to piękny kraj .
,,Choć nieraz mówię o durnej Polsce, wymyślam na Polskę i Polaków, to przecież tylko Polsce służę.,, -Józef PiłsudskiNa tym samym rynku twoja matka sprzedaje twoją siostrę na godziny a obok ojciec handluję kartridżami do Pegasusa? Podlasie to piękny kraj .
bezsensowne ad personam i derail tematu - płacą ci za to czy za darmo debila udajesz?
Rynek o którym mówię to środkowa polska duże miasto, tak samo w moim rodzimym pomorskim mieście wystarczy wiedzieć gdzie/u kogo i masz co trzeba - to że nie masz kontaktów i jedyne co robisz to ćwiczysz skilla wojownika klawiatury to inna smutna prawda.
Wstań, podetrzyj się, i zobacz czy mama nie woła.
bezsensowne ad personam i derail tematu - płacą ci za to czy za darmo debila udajesz?
Rynek o którym mówię to środkowa polska duże miasto, tak samo w moim rodzimym pomorskim mieście wystarczy wiedzieć gdzie/u kogo i masz co trzeba - to że nie masz kontaktów i jedyne co robisz to ćwiczysz skilla wojownika klawiatury to inna smutna prawda.
Wstań, podetrzyj się, i zobacz czy mama nie woła.
Tak kurwa ,idziesz na bazar i kupujesz 15 letniego MAKAROVa.(pierdolisz głupoty) Jedyny bazar gdzie było to łatwe i bezproblemowo to był jarmark Europa czyli Stadion Dziesięciolecia, a Makarow legalnie niecałego tysiaka kosztuje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów