oglądałem nie polecam
Jakoś twój nick,avatar oraz wiek nie dziwią mnie,że o tym tak mówisz.
Ale koniec pierdolenia o tym,czy film dobry czy nie...To temat o efektach DO filmu.Jak chcecie gadać o filmie,to zapraszam na Filmweb lub do tematu zbiorczego o filmach na sadolu.
A pierdolisz. Takie kino teraz jest w cenie. Tego chcą odbiorcy. A ten film mimo wszystko jest świetny. Opowiada o ważnej rzeczy jaką było powstanie warszawskie, o ludziach w nim walczących. Ale opowiada to w taki sposób, że nastolatkowie łykną to ze względu na te jebane efekty itd. Każdy sposób na przybliżenie historii młodym ludziom, jest dobry. Ja osobiście czekam, aż ktoś w końcu zrobi taki film o którymś z powstań Śląskich.
Gówno prawda z tym, że nastolatkowie to łykną.Osobiscie film mi sie nie podobał tylko przez te przesadzone efekty.A pierdolisz. Takie kino teraz jest w cenie. Tego chcą odbiorcy. A ten film mimo wszystko jest świetny. Opowiada o ważnej rzeczy jaką było powstanie warszawskie, o ludziach w nim walczących. Ale opowiada to w taki sposób, że nastolatkowie łykną to ze względu na te jebane efekty itd. Każdy sposób na przybliżenie historii młodym ludziom, jest dobry. Ja osobiście czekam, aż ktoś w końcu zrobi taki film o którymś z powstań Śląskich.
Byłem w kinie na filmie i musze przyznać, że z niektórymi efektami stanowczo przesadzili. Uginające się kule są nierealne i przesadzili też ze Skrillexem w pewnym momencie, ale film godny polecenia.
Do momentu z tymi kulami było spoko. Potem równia pochyła.
Akcja w dalszej części filmu strasznie chaotyczna. W zasadzie na samym końcu to już kompletnie chuja wiadomo co się dzieje, gdzie i po chuj.
Powstanie kurwa. No fajnie, ale ja bym chciał żeby losy bohaterów i wydarzenia były przedstawione tak, że tworzą logiczną całość jak w (tutaj wstaw dowolny film kręcony przez doświadczonego reżysera)
Nie polecam. Pamiętam, że miałem duże oczekiwania po tym filmie. Zawiodłem się.
Aha, na co niektórzy narzekają - love story. To akurat pikuś. Według mnie dobra metoda by stworzyć opowieść uniwersalną na swój sposób, do której ludzie z innych krajów niezwiązanych emocjonalnie z powstaniem mogliby się odnieść.
Gdyby tylko reszta nie była taka zjebana.
Każdy sposób na przybliżenie historii młodym ludziom, jest dobry.
Tak, ale kurwa dobrym filmem a nie takim gównem, którego nie da się oglądać (przynajmniej od połowy).
Ja wiem, że już szybko żadnego patriotycznego gówna nie przyjmę na klatę.