Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tam było 17 gramów/gram/grama kurwa mać.
1. Widać, że nigdy nie zakupywałeś nic w coffeshopie bo w taką titkę nie zmieści Ci się 17g, jest to tak jak pisali 1.7g.
2. 11 przykazanie, marihuana to nie ćpanie!
3. Ci co się nie zgadzają z moimi słowami z pkt. 2, to niestety nie mam zamiaru ich do tego przekonywać bo aż rozpacz bierze.
Pomyślcie sami logicznie. Alkohol - ciągłe awantury, wyzwiska, bójki nawet pomiędzy kolegami którzy ze sobą sami pili z okazji jakiejś tam. Marihuana - zajarali by sobie, nie było by tak, że od razu no ogar i na pogotowie tylko poczuł by się lepiej, zero spinek, awantur po po prostu mieli by na "wyjebane". Ja osobiście jestem za legalizacją marihuany i myślę, że w naszym kraju tego nie zrobią poprzez te zasrane dopalacze! Żal ściska, sprzedawali zwyczajna trawę z chemikaliami, żeby coś tam klepało i kilka osób się przeliczyło niestety i teraz przez takie osoby nadal nie mogę sobie jarać legalnie tylko się kiziać w brami.. -,- .
Pozdrawiam Mój pierwszy post!
Moja wina, napisałem 170g, jest 1,7g i koniec tego tematu, wypierdalać.
@up . #w..
@marian19 ssij kutasa,bo nie masz pojęcia o czym mówisz
Naćpał się i tyle ;D
kupować mogą wszyscy, tylko że w coffieshopach trzeba wypalić na miejscu a nie chodzić z torebeczką po mieście...
gdzieś czytałem że przy granicy z Belgią legitymują kupujących rozdają mandaty i nawet kolesiowi knajpe zamkneli bo sprzedawał turystą. miasto maastricht czy cos takiego
To ja ci zaproponuje poczytanie o uzależnieniu od marihuany, bo z tego co widzę pojęcie masz małe. NFZ więcej wydaje na uzależnionych od kawy niż na "ćpunów" marichuany.
I te napady na dostawców... Całe osiedla by tylko czekały aby zajeb*ć zioło które można by było kupić za małe pieniądze i ryzykować aresztowanie - na pewno wszyscy by tak robili.
Więcej wydaje na uzależnienie od kawy bo kawa jest ogólnie dostępna a zioło jeszcze nie. A napady by i tak były, bo nie wiem czy wiesz ale w Polsce nie ma NIC za małe pieniądze. Ludzie kradną nawet zabawki ze sklepów ryzykując aresztowanie. Pracowałem jakiś czas w dużym markecie to wiem co ludzie wynosili. Nie jeden mój znajomy zniszczył sobie życie przez Maryśkę. Prawda jest taka że ten narkotyk wyostrza niektóre zmysły a niektóre otępia i mieli byśmy mnóstwo wypadków drogowych i przy pracy. Czemu? Bo nikt nie zabronił palić głupiemu człowiekowi.
Więcej wydaje na uzależnienie od kawy bo kawa jest ogólnie dostępna a zioło jeszcze nie. A napady by i tak były, bo nie wiem czy wiesz ale w Polsce nie ma NIC za małe pieniądze. Ludzie kradną nawet zabawki ze sklepów ryzykując aresztowanie. Pracowałem jakiś czas w dużym markecie to wiem co ludzie wynosili. Nie jeden mój znajomy zniszczył sobie życie przez Maryśkę. Prawda jest taka że ten narkotyk wyostrza niektóre zmysły a niektóre otępia i mieli byśmy mnóstwo wypadków drogowych i przy pracy. Czemu? Bo nikt nie zabronił palić głupiemu człowiekowi.
Głupi jesteś i w ogóle spierdalaj!
W dupie byłeś i gówno widziałeś!
Jak czytam twojego posta, to się zastanawiam czy ty w ogóle widziałeś życie poza tym supermarketem...
170 gram, za ile? Co to za waluta i ile kosztuje ten banknot, którym on płaci?
Z tymi dopalaczami, macie racje, ale z tego co slychać w TV, to rząd dał dupy z ustawą i dalej można tym obracać legalnie, czyż nie?
Daje piwo, bo ogólnie uważam takie sklepy za dobre rozwiązanie. Rząd pewnie miałby z tego podobny dochód co z alkoholu czy paliw, ale nie - lepiej kurwa obiecywać co rusz to samo, wypierdalać pieniądze w błoto, bez sensu robić dym wokół jakichś chujowych tematów... zresztą POLITYKA = CHUJ a PiS x Po = Chuj do kwadratu
Jeśli uważasz że to 170gram to nieźle Ci walą na paleniu.
prędzej to zniosą w Holandii niż będą legalizować, i tak już ponoć w niektórych miejscach tylko obywatele mogą kupować. co oczywiście też wpłynie na czarny rynek ale to już będzie to samo co u nas.
gdzie ty takie bajki słyszałeś? mieszkałem tam spory kawalek czasu (Rotterdam) i nigdy podobnej bzdury mi nikt nie powiedział
a 170gramów to bys w reklamówce dostał. i tak samo wbijam huj w tych co mówieą ze tam temat lekki jes, bo to gówno prawda, same topy to nie kurwa liscie ze gówno ważą
PS w mały pakiet można upchać 5g nawet
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów