📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up
Pamiętam jak za hajs z komunii (tak, mama mi go dała!), kupiłem sobie Game Boy'a Color, i właśnie pokemon gold. Byłem wtedy królem podwórka to były czasy..
Pamiętam jak za hajs z komunii (tak, mama mi go dała!), kupiłem sobie Game Boy'a Color, i właśnie pokemon gold. Byłem wtedy królem podwórka to były czasy..
Ja nigdy nie grałem na własnym Game Boy'u. Jeszcze grałem w Wersję pierwszą, czyli Blue/Red czarno białe praktycznie właśnie na standardowym Game Boy'u kumpla, taki stalowy prostokąt którym można gwoździe wbijać Jeszcze zanim wyszło GTA 3 , gdy wszyscy mieliśmy procki 500 mhz (ja wówczas 260!), gdy jaraliśmy się efektami pogodowymi w grze Gothic i chcieliśmy mieć RAMy 64mb pamięci... Wtedy kumpel pokazał mi, że ma emulator GB i grę Pokemon! Ależ to są wspomnienia Jeszcze niedawno miałem mentalną potrzebę odpalenia takiej gierki (jakąś nowszą pokemonową spróbowałem) i powiem Wam, że grywalnie dla mnie jako osoby, która się wychowywała na pierwowzorach to jest to coś wspaniałego. Oczywiście to wszystko w ramach rozsądku a nie zerwanych nocek... Pozdrawiam
jestem imiennikiem hawkinga i chuj wam w dupe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów