Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I teraz powiedzcie - będziecie współczuć takiemu typowi czy dalibyście mu po mordzie za jazdę przez 12h takim TIRem bez ABS?
mozesz jasniej? skoro te magnesy przyczepia sie przy skrzyni jak powiedzial komentator w filmie, to jak moga miec one wplyw na czujniki abs ktore sa przymontowane przy hamulcach?
@zielon001 ale tak się składa ze szef za takiego cepa bez szkoły z prawkiem płaci miesięcznie ponad 1000zł na jebany ZUS (nie wspominając o cenie paliwa) wiec żeby mu się interes opłacał niestety plebs musi zapierdalać. A w USA ziomek zadupca na tirze i swego czasu dorobił się dwóch innych tirów gdzie zatrudnia kierowców i w ciągu 5 lat ma apartament w centrum Chicago a jego księgowość leży na lodówce, a do polszczy przyjeżdża dwa razy w roku rodzinę odwiedzać. JEBAĆ TEN KRAJ.
ehe to zapierdalać do Ju Es end Ej, albo do somalii
"księgowość leży na półce"
byłeś kiedykolwiek w USA? rozliczałeś podatki w tamtym kraju? zakładałeś tam firmę? to nie powielaj gównoprawdy że tam 0 regualcji...
Źle gada. Żali się chop że jezdzi dłużej niż powinien. Kurwa furmanki nie prowadzi tylko prawie lokomotywę. Ten przepis także dla nich był, bo dawał im możliwość odpoczynku w tej zjebanej robocie, mimo że szef kurwa dzwoni że szybko. Przerwa to przerwa kurwa, stoję i tyle. Boją się tylko, bo szef zwolni takiego to i tak znajdzie się inny frajer który będzie zapierdalał jak robot. I tu jest problem.
Jak skończysz szkołę dostaniesz pracę i będziesz na swoim to zobaczysz czy przerwa to przerwa kurwa i ty teraz stoisz.
Teraz wprowadzają odcinkowe kontrole prędkości jakby to prędkość powodowała wypadki. Już nie pamiętam kiedy jechałem 50km/h poza fotoradarami, które pilnują pustych przejść dla pieszych. Kiedy ta banda spierdolonych idiotów z wiejskiej zrozumie, że dzisiejsze auta to nie polonezy i droga hamowania z 70 do 0 to nie 100m tylko 20-30.
Jak ktoś jest za ograniczaniem wolności zarządzania własnym czasem to niech kurwa zawsze śpi 8h, jak ktoś jest po melanżu to niech nie wychodzi z domu bo przypadkiem może wpaść na przechodzące dziecko i zrobić mu krzywdę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów