Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zmywarki oczywiście drą mordy jakby miało to zamortyzować siłę uderzenia.
Wypowiedzi ekspertów ds transportu na dużych kołach za 3, 2, 1...
Zalecam ściszyć

Wypowiedzi ekspertów ds transportu na dużych kołach za 3, 2, 1...
Zalecam ściszyć

Ale mnie wk🤬ia takie darcie ryja, jakby miało to coś zmienić czy w czymś pomóc

Typowi amerykaniarze na letnich oponach zimą w wielkich ciężarówkach z automatycznymi skrzyniami biegów zap🤬lają każdym pasem, którym tylko chcą na drodze szybkiego ruchu.
Zamiast drzec ryja, wyjechac 200 metrow przed korek, wlaczyc odpowiednie swiatla, znaki I po robocie. Ale po co, skoro mozna drzec ryja
I na c🤬j ta k🤬a drze ryja? Wp🤬l powinna za to dostać k🤬a dz🤬ka p🤬da szmata j🤬a zmywarka pralka ciężarówka jej do dupy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie