pajdaq napisał/a:
Miałem kiedyś taką samą sytuację koleś dał w ryja kasjerce i uciekł z piwem, kasjerka zamknęła drzwi a ja i parę osób zostaliśmy w środku. Na moje pytanie o wypuszczenie oraz parę osób także pytało o to, zostaliśmy poinformowani, że takie procedury. Policja przyjechała dosłownie po minucie akurat mieli patrol w pobliżu niestety nie złapali go. Podsumowując takie ma procedury Żabka i koniec możesz się odwoływać do sądu ale raczej przegrasz bo mają tak zapisane w statusie i regulaminu sklepie przy tego typu akcjach a wchodząc do sklepu zgadzasz się na regulamin.
Halman napisał/a:
Regulamin z którym sie nie zapoznałem poświadczając to swoim podpisem niech sobie w dupsko wsadzą..
Halman, pierdolisz głupoty jak pokaleczony. jak jedziesz pociągiem, to też podpisujesz regulamin? debilu?
kilka słów do idioty, który dał się zamknąć i twierdził, że to nie jego kolega zajebał piwo. nie pomyślałeś, że ktoś cię tam zna? i złodzieja też. np na facebooku jesteście znajomymi itp.
co do odszkodowania pozwu bądź podobnych, to życzę powodzenia. naoglądaliście się amerykańskich filmów i dostaliście olśnienia:P