"kurwa moje pole!"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jak tak ich słucham to myślę, że nie miałbym wyrzutów sumienia z oszukiwania takich debili. Aż sami się proszą, żeby ich wycyckać, żeby ukarać tę głupotę.
Większość z was leje z tego a sami wierzycie w istnienie boga, w gusła, czary, zmartwychwstanie i inne atrakcje z tym związane .... ta pani, która dzwoni jest dokładnie tak samo wkręcona jak wy. miłej nocy skarby moje kochane.
No i się nie dowiedziałem czyje to pole, a chuj z wami...
Mogę uspokoić tą pania. Pole zostało ,,załorane" ryjem tamtej pani, co jest równoznaczne z tym że dzięki takiemu poświeceniu została ona jego właścicielką.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
A ja bym zaorał panią prowadzącą
fantomasik napisał/a:
A ja bym zaorał panią prowadzącą
z tym zezem byś ją orał ? chłopie dobre gusta masz.
kreet napisał/a:
Większość z was leje z tego a sami wierzycie w istnienie boga, w gusła, czary, zmartwychwstanie i inne atrakcje z tym związane .... ta pani, która dzwoni jest dokładnie tak samo wkręcona jak wy. miłej nocy skarby moje kochane.
Ale tu nie chodzi o to w co kto wierzy... Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie idzie do kościoła/meczetu/synagogi czy innego miejsca pytać Boga o to czy jest właścicielem działki! Pomyśl zanim komuś pociśniesz...
Od tego jest geodeta, a nie jakaś kurwa wróżka oO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów