18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
b................3 2019-08-19, 10:07 24
sensualna napisał/a:

co się ni jak ma do zarobków normalne pracujących kobiet... zapierdalam 9 lat w jednej firmie, nie mam dzieci i nigdy nie brałam l4 w przeciwieństwie do innych panów na tym samym stanowisku a zarabiam mniej niż nowo przyjęci a wykonujemy tą samą robotę i gdzie tu sprawiedliwość? ni ma! wychodzi na to że jako kobieta mam po prostu więcej zapierdalać i mniej zarabiać

Hej, skoro kobiety zarabiają mniej a wykonują identyczną robotę, to co za debil zatrudnia mężczyzn?
Zgłoś
rybsony 2019-08-19, 10:17 3
sensualna napisał/a:

co się ni jak ma do zarobków normalne pracujących kobiet... zapierdalam 9 lat w jednej firmie, nie mam dzieci i nigdy nie brałam l4 w przeciwieństwie do innych panów na tym samym stanowisku a zarabiam mniej niż nowo przyjęci a wykonujemy tą samą robotę i gdzie tu sprawiedliwość? ni ma! wychodzi na to że jako kobieta mam po prostu więcej zapierdalać i mniej zarabiać

Kurwa Ukrainki zmieniają w Polsce prace jak relawiczki. Gdzie wiecej dadza tam zapierdalaja.. Pracy jest od Chuja wiec rusz dupe i idź gdzie indziej a nie psiocz mi tu na sadistiku
Zgłoś
MaszSziwe? 2019-08-19, 11:19 1
Japierdole jak można być tak ograniczonym i wyplewionym z ambicji i chęci samorealizacji żeby 9 lat za ten sam hajs robić pewnie jeszcze 3k na Msc które na nic nie starcza.
Zgłoś
sandal007 2019-08-19, 12:35 8
sensualna napisał/a:

co się ni jak ma do zarobków normalne pracujących kobiet... zapie**alam 9 lat w jednej firmie, nie mam dzieci i nigdy nie brałam l4 w przeciwieństwie do innych panów na tym samym stanowisku a zarabiam mniej niż nowo przyjęci a wykonujemy tą samą robotę i gdzie tu sprawiedliwość? ni ma! wychodzi na to że jako kobieta mam po prostu więcej zapie**alać i mniej zarabiać

tzn , ze jestes nic nie warta. Gdyby kobiety systemowo mialy zarabiac mniej niz faceci, to normalny pracodawca ktory szuka wszedzie oszczednosci zatrudnial by same kobiety a nie facetow. Ale lepiej pierd. logike i zwalac wszystko na plec.
Zgłoś
vvariat 2019-08-19, 14:09 1
sensualna napisał/a:

Zmień pracę a nie żalisz się na sadisticu,widocznie coś musisz źle zrobić skoro cała firma ma na Cb wyjebane,myślę też ze jesteś tak słabą osobą która nioe potrafi załatwić swoich spraw,przykro mi ale takie są realia życia,umiesz walczyć o swoje albo zostajesz w tyle.
Zgłoś
garota 2019-08-19, 15:49 4
sensualna napisał/a:

To świadczy tylko o tym że kobiety które pracują nawet dłużej niż mężczyźni są mniej efektywne.
Zgłoś
L................Z 2019-08-19, 16:04 3
No i kobita ma rację. Powiedziała jak jest. Jak pracownik generuje dla pracodawcy duże zyski to dlaczego ma nie być dobrze opłacany? Co za różnica czy to mężczyzna czy kobieta. Jeśli sa dobrzy w tym co robią to dlaczego nie mieliby dobrze zarabiac. Tak powinien wyglądać świat a nie pierdolenie, że mam pizde to mi się należy. Nie kurwa nie należy się jeśli się niczym innym nie rożnia na tle reszty.
Zgłoś
pusifer 2019-08-19, 17:33 3
sensualna napisał/a:

Ale jesteś zjebana. I tak wszyscy mają w chuju Twoje zażalenia.
Zgłoś
Kurde26 2019-08-19, 17:55 4
Nie było jeszcze takiego przypadku żeby szef przyszedł i powiedział "za mało zarabiasz" jeżeli zapierdalasz lepiej niż oni to idź do szefa i mu to powiedz. Faceci zarabiają więcej i będą zarabiać więcej bo kobiety nie podejmują ryzyka. Idź, pierdolnij pięścią w stół a jak nie to właź pod. Tak czy tak podwyżka będzie
Zgłoś
TB303 2019-08-19, 17:58
pusifer napisał/a:

Ale jesteś zjebana. I tak wszyscy mają w chuju Twoje zażalenia.

Tak mają w chuju, że odpowiadają - z Tobą włącznie. Logika tak bardzo
Zgłoś
DanJ93 2019-08-19, 21:10 2
sensualna napisał/a:

zapierdalam 9 lat w jednej firmie

No widzisz, Ty chodzisz do jednej i tej samej pracy 9 lat,
a ja jak idę do pracy, to po to by ZAROBIĆ, a nie zapierdalać
A jak mi płacą za mało, to idę gdzie indziej i się nikomu nie żalę
Zgłoś
Anake 2019-08-19, 21:55
sensualna napisał/a:

Nie potrafisz sobie wynegocjowac stawki, to zapierdalaj za miske ryzu
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-08-19, 22:38
sensualna napisał/a:

Albo pierdolisz kocopoły, albo dajesz się ruchać nie wiedząc, że masz prawo pozwać takiego pracodawcę. A w ogóle to wszystko brzmi jak bajeczka, bo kobiety w zdecydowanej większości pracują dokładnie odwrotnie do tego co opisałaś. Jak zmądrzejesz to polecam pozew bo nielegalnym jest płacenie kobiecie mniej na tym samym stanowisku niż mężczyźnie/za te same obowiązki. No chyba, że znowu, coś się tu nie klei i tak na prawdę to jedna wielka ściema.
Zgłoś
ellsworth 2019-08-19, 22:53 2
sensualna napisał/a:

Taaa. Jasne. Odpowiedz mi na jedno, zajebiście proste pytanie: po jakiego chuja pracodawcy zatrudnialiby w ogóle facetów, skoro mogliby za tą samą pracę płacić mniej kobietom. Przecież wy nie ogarniacie swymi ciasnymi umysłami nawet najbardziej elementarnych zjawisk w ekonomii a oczekujecie równych pensji? Za co, ja się pytam?
Zgłoś
RELAX 2019-08-20, 3:32 1
Sowa_wln

Sowa_wln napisał/a:

Masz

Jak najbardziej się zgadzam z odpowiedzią.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem