Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co się ni jak ma do zarobków normalne pracujących kobiet... zapierdalam 9 lat w jednej firmie, nie mam dzieci i nigdy nie brałam l4 w przeciwieństwie do innych panów na tym samym stanowisku a zarabiam mniej niż nowo przyjęci a wykonujemy tą samą robotę i gdzie tu sprawiedliwość? ni ma! wychodzi na to że jako kobieta mam po prostu więcej zapierdalać i mniej zarabiać
Masz
I ty sie dziwisz, ze nowo przyjeci zarabiaja wiecej od ciebie? Kto przy zdrowych zmyslach pracuje w jednej firmie (bez szansy na awans jak rozumiem skoro nowo przyjeci zarabiaja wiecej od ciebie, wiec pewnie jestes tylko szeregowym pracownikiem) przez 9 lat?
co się ni jak ma do zarobków normalne pracujących kobiet... zapierdalam 9 lat w jednej firmie, nie mam dzieci i nigdy nie brałam l4 w przeciwieństwie do innych panów na tym samym stanowisku a zarabiam mniej niż nowo przyjęci a wykonujemy tą samą robotę i gdzie tu sprawiedliwość? ni ma! wychodzi na to że jako kobieta mam po prostu więcej zapierdalać i mniej zarabiać
oj nie,
na L4 to powinnaś chodzić raz na 3 MSC po 5 dni albo jak policja co raz a dobrze co roku na rok odrazu na raz jako urlop
A ta Joanna to taka żona ma:)
U mnie tak samo jest ale ja nie siedzę cicho, tylko mówię, podwyżka ale spierdalam do konkurencji. Pracuje 10 lat i zaczynałem od 11 brutto, a teraz mam 25 brutto. No no tylko ja pracuje na stoczni i wiedzą i umiejętności kosztują. Dziewczyno nikt ci płacić nie będzie za sprzątanie czy składanie długopisów 5 tysięcy. Ogarnij sprawę. Idź do firmy Apple, masz na start gruby hajs.
"dejcie mnie się należy"
Babo, nikt ci nie da podwyżki za sam staż.
Naturalnym jest to, że pracownik musi się wykazać inicjatywą i umiejętnościami jeśli chce lepiej zarabiać. Za odpierdalanie swojej roboty toćka w toćkę to nie spodziewaj się za wiele. A jak ci nie pasuje to załóż własną firmę, najmij pracowników, spróbuj zarządzać nimi według własnej idei... Zobaczymy ile ujedziesz.
Czasami nawet nadęta Rousey mówi ludzkim głosem
U mnie tak samo jest ale ja nie siedzę cicho, tylko mówię, podwyżka ale spierdalam do konkurencji. Pracuje 10 lat i zaczynałem od 11 brutto, a teraz mam 25 brutto. No no tylko ja pracuje na stoczni i wiedzą i umiejętności kosztują. Dziewczyno nikt ci płacić nie będzie za sprzątanie czy składanie długopisów 5 tysięcy. Ogarnij sprawę. Idź do firmy Apple, masz na start gruby hajs.
No nie wiem, ja jestem od 3 lat prowadzącym na linii przy robieniu rur do układów wydechów samochodowych a mam 21,5 brutto i 15% premii a w sumie to tylko kalibruje rure i daje na sprawdzian czy pasuje
Gratuluję kiszenia się 9 lat w jednej firmie i narzekania. Teraz świat działa trochę inaczej, jak wszystkiego się nauczyłaś na danym stanowisku, ale nie zanosi się na awans, to rzucasz wypowiedzenie. Coś mi tu śmierdzi, że polubiłaś taki schemat życia, jest Ci wygodnie.
może tylko tobie się wydaję ze lepiej zapierdalasz .....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów