📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up
Olszański vel Jabłonowski. Największy oszołom RP. Zaraz po Antonim.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
up
Racja. Gość jest mocarnie pojebany choć wsadzanie maseczki jest na tym samym pietrze z jablonowskim.
baronturbina napisał/a:
Gość jest mocarnie pojebany....
Ale córa mu fajna wyszła, jeśli to jego.
Wojtek musi świrować pawiana - jest to forma darmowej reklamy dzieki jego "wkurwom" jest promowany. Wrzucany na dzide, wykop oraz sadistic
Jak ktos jest ciekawy uslyszec co sie dzieje na swiecie, moze posluchac audycji na zywo - dzwonia ludzie z calego swiata i opowiadaja co sie odpierdala w zwiazku z covide, tęczowymi LPG itd.
Ktos zobaczy jego "wkurw" i pomysli : obejrze sobie oszoloma, posmieje sie... zaglada i czesto zostaje subskrybentem. Duzo ludzi trafilo tez na Korwina - dzieki jego wypowiedziom o Hitlerze itd. Chcac sie posmiac zaczeli sluchac co ma do powiedzenia i duzo osob zachłysnęło sie "masakrami Korwina"
ps. nie rozumiem, ludzi, ktorzy dopierdalaja sie do Marcina i Wojtka :
- oni mowią stanowcze NIE dla LPG
- oni mowią stanowcze NIE dla czosnkowych pejsów
- oni mowia stanowcze TAK dla Polski, Polakow, patriotyzmu itd
- oni mowia stanowcze NIE dla komuchow, platformy, pisiorów...
Jak ktos jest ciekawy uslyszec co sie dzieje na swiecie, moze posluchac audycji na zywo - dzwonia ludzie z calego swiata i opowiadaja co sie odpierdala w zwiazku z covide, tęczowymi LPG itd.
Ktos zobaczy jego "wkurw" i pomysli : obejrze sobie oszoloma, posmieje sie... zaglada i czesto zostaje subskrybentem. Duzo ludzi trafilo tez na Korwina - dzieki jego wypowiedziom o Hitlerze itd. Chcac sie posmiac zaczeli sluchac co ma do powiedzenia i duzo osob zachłysnęło sie "masakrami Korwina"
ps. nie rozumiem, ludzi, ktorzy dopierdalaja sie do Marcina i Wojtka :
- oni mowią stanowcze NIE dla LPG
- oni mowią stanowcze NIE dla czosnkowych pejsów
- oni mowia stanowcze TAK dla Polski, Polakow, patriotyzmu itd
- oni mowia stanowcze NIE dla komuchow, platformy, pisiorów...
up
Jest odchył to fakt, ale poglądy ma jak trza. Pierdolić żydów, murzynów, islamistów, homosiów, hamburgerów, unie żydopejską i ogólnie pielęgnować ostatki polskości w naszym kraju, a wypierdalać z obcymi łapami od naszych interesów, bo za 20 lat z polski zostanie tylko nazwa w paszporcie.
majdan5 napisał/a:
Jest odchył to fakt, ale poglądy ma jak trza.....
Breivika poglądy tak po normalnemu też są OK.
Breivika poglądy tak po normalnemu też są OK.
No nie bardzo wg mnie.
Hailowanie, mordowanie, przynależność do masonerii jest ok?
Owlman napisał/a:
No nie bardzo wg mnie.
Hailowanie, mordowanie, przynależność do masonerii jest ok?
Mordowanie to czyny, nie poglądy.
"Uznaje islam i „marksizm kulturowy” za głównych wrogów i argumentuje za brutalną rozprawą z „Eurabią” i „multikulturalizmem” oraz za deportacją wszystkich muzułmanów z Europy (co miałoby nastąpić w roku 2083)"
Ciężko uznać to za poglądy błędne.
No chyba, że jest się ultralewakiem.
Nad czym wy się spuszczacie? Ten cały Jabłonowski to troll, jak Grażyna Żarko, Testoviron, czy te spedalone pomyje po testo, Kruszwil.
Jaszczur w odróżnieniu do całej tej bajkowej hałastry wyszedł między ludzi i w twarz się nie bał ani mówić, ani dostać.
Noside napisał/a:
Jaszczur w odróżnieniu do całej tej bajkowej hałastry wyszedł między ludzi i w twarz się nie bał ani mówić, ani dostać.
HAHA XD już dawno mi żaden filmik nie poprawił humoru jak Twoja wstawka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów