Nie wiem jak wy, lecz ja się ubawiłem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie wiem jak wy, lecz ja się ubawiłem.
czarek00 napisał/a:
[...]dlatego my lewacy będziemy jedyną siłą która jest w stanie podnieść naród z kolan [...].
Ojej mając bonusowy chromosom potrafisz wstawić obrazek na forum. Masz za to piwo.
beno1 napisał/a:
Założę się że jakbyście byli na ich miejscu robili byście dokładnie tak samo. Jakby wam kumpel załatwił pracę np w urzędzie za ładne pieniądze to byście pewnie pomyśleli "o nie, przecież jestem niekompetentny na to stanowisko, są ludzie bardziej wykształceni i odpowiedni, to jest praca dla nich, dla dobra firmy, kraju i ogółu, rezygnuję" pierdolilibyście, bo każdy orze jak może. Najpierw zobaczcie jakimi kurwami wy jesteście a potem osądzajcie polityków że są takimi samymi kurwami jak wy xd
Donald myślałeś że jak ustawisz inną płeć to cię nie poznam ?
filmik zajebisty
NightMarePOL napisał/a:
Chyba znalazłem okładkę
Obrazek
Trochę już nie aktualna
Już chciałem to wstawić -.6 ale masz kurwa szczęście .... łap piwko
.:hannibal:. napisał/a:
Wie ktoś co to za nutka?
filmik zajebisty
I że tak zapytam se jaja robisz ? Bo mam nadzieje że tak
Lecz dla zaspokojenia twojej wiedzy to main sound gta san andreas nigga on the horse, fuck this thread im outta here
Jerzy_Michał napisał/a:
(...)
Brzmi logicznie, ale...
Wiele przewidywań i szacunków brzmi logicznie i rozsądnie - do czasu realizacji. Wtedy do gry włącza się jeden lub więcej czynników, których nie wzięto wcześniej pod uwagę - i wywraca wszystko do góry nogami.
Np. mentalność polskich obywateli. Murzyn nie zaakceptuje pensji miesięcznej, muszą być dniówki, góra tygodniówki (nie potrafią oszczędzać), Norweg nie wyniesie nawet spinacza z zakładu pracy. A Rosjanie to pewnie i meble by powynosili, gdyby ich nie pilnowali.
A Polak? Okupacja, 50 lat komunizmu, 25 lat komunizmu bis - to zmieniło nasz kraj w STRASZNY sposób.
W skrócie - jestem przekonany, że po wprowadzeniu dzikiego kapitalizmu, nasz kraj podzieli się na grupkę bogaczy i olbrzymie rzesze zdemoralizowanych, niewykształconych nędzarzy. Może nie będzie to aż tak plastycznie widoczne, ale będzie. W Ameryce się udało - bo tam przez wiele lat emigrowali silni, zaradni ludzie z nastawieniem na osiągnięcie czegoś. Jechali z założeniem, że będą ciężko pracować i się dorabiać. Ilu takich ludzi znajdziesz w Polsce? Bardzo niewielu. Strzelał do nich Hitler, Sralin dobił, komunizm zdemoralizował, postkomunizm oszukał i zdradził, a potem wyrzucił za granicę.
U nas to się nie uda.
Jestem zwolennikiem teorii księdza Robaka z 'pana Tadeusza' - najpierw trzeba oczyścić dom. Nasłuchiwać i gromadzić jak najwięcej informacji o raku toczącym nasz kraj, a potem uderzyć, wyrwać pierdolone chwasty i unieszkodliwić. Więcej nie napiszę - moje poglądy są dość radykalne i zdecydowane, jeszcze się jakieś służby zainteresują zamiast ścigać prawdziwych bandytów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów