📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja tam robiłem naleśniki przy pełnej ósemce na 30-tce na Bałtyku. W mesie też trzeba się umieć poruszać
A co innego, że sternik pizda i projektant pizda. Magnetyczne stoły i stalowe (lub podklejone blaszkami) naczynia to jedno - ale nie projektuje się kambuza bez zagrodzonego narożnika do bezpiecznego przygotowywania posiłku podczas sztormu.
A co innego, że sternik pizda i projektant pizda. Magnetyczne stoły i stalowe (lub podklejone blaszkami) naczynia to jedno - ale nie projektuje się kambuza bez zagrodzonego narożnika do bezpiecznego przygotowywania posiłku podczas sztormu.
Kurwa, jakby była w 5 minut na tym środku Atlantyku, no ja pierdole nie wie, że są przechyły?!?
maddog77 napisał/a:
Mogła sobie tępa dzida położyć mokry obrus to by się jej nie ślizgały naczynia po stole.
Praktycznie na każdym statku/jachcie są specjalne obrusy przeciwpoślizgowe. Oczywiście działają one tylko do pewnego kąta przechyłów, ale przy takim czymś jak na filmiku powinny dać radę. Więc filmik raczej kręcony dla lajków czy tam innych piw. Ewentualnie mogli stać gdzieś na kotwicy i coś przepłynęło niedaleko tworząc srogą falę.
LOOFAH napisał/a:
Problemy ludzi pierwszego świata.
Problemy ludzi pierwszego świata? Wynajęcie jachtu prywatnie i pływanie ze znajomymi jest często o wiele tańsze niż jakieś wczasy półinclusiwe w Bułgarii (czy co tam teraz modne), a tym bardziej niż wyjazd do Międzyzdroi.
Ona to zawsze może opierdolić rurkę z kremem na śniadanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów