📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ale bym ruchal ! Ciekawe czy lubi anal...
Kapitan czy tam sternik chuj bokiem do fal w sumie tak czy siak by spadło więc
Wystarczyło sałatkę zrobić w misce, a miskę trzymać do czasu konsumpcji np. w zlewie albo lodówce ewentualnie kiblu.
Wystarczyło sałatkę zrobić w misce, a miskę trzymać do czasu konsumpcji np. w zlewie albo lodówce ewentualnie kiblu.
Dlatego nigdy nie kupię sobie jachtu
ej buce w statkach klasy premium stoły są z warstwą magnetyczną a naczynia metalowe.stawiasz i się przykleja. komórki oczywiście nie możesz położyć ale w kieszeni możesz mieć bo ta warstwa magnetyczna tylko do góry działa
wiem stąd bo miałem wejściówkę na targi żeglarskie.poszedłem tylko popatrzeć -nie nie stać mnie nawet na dobry kajak ale popatrzeć,zwiedzić można zawsze
wiem stąd bo miałem wejściówkę na targi żeglarskie.poszedłem tylko popatrzeć -nie nie stać mnie nawet na dobry kajak ale popatrzeć,zwiedzić można zawsze
Mogła sobie tępa dzida położyć mokry obrus to by się jej nie ślizgały naczynia po stole.
widać, że suka pierwszy raz na jachcie
kovallo napisał/a:
Ale bym ruchal ! Ciekawe czy lubi anal...
maddog77 napisał/a:
Mogła sobie tępa dzida położyć mokry obrus to by się jej nie ślizgały naczynia po stole.
hfbnmiuytp napisał/a:
Uwaga mamy tutaj watahę złożoną z samych samców alfa!
Fajna dupa.
Jednak baba na pokładzie to pech i problemy....teraz wilki morskie będą wpieprzać suchary bo jedzenie poszło w pizdu.
hfbnmiuytp napisał/a:
ta no, szczególnie, że prowadzi kanał na Yt od paru lat jak żyje na jachcie z mężem i dzieckiem xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów