Jaki kraj, taka młodzież! Solidna i pełna pomysłów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
no i rozjebali domek
Jak kurwa mogli rozebrać tak piękny domek. Ludzie nie mają dachu nad głową a jak już ktoś wybuduje z dobroci serca to muszą rozjebać :/
Jasne, że wandalizm!
Jak kurwa mogli rozebrać tak piękny domek. Ludzie nie mają dachu nad głową a jak już ktoś wybuduje z dobroci serca to muszą rozjebać :/
Gdzie się podział ten sadystyczny i rozpierdalający sadistic.pl?
lastfm.pl/user/Nikers
Sadistic.pl dalej jest na hardzie. Admini powinni przy rejestracji wprowadzić konieczność oglądnięcia jakiś mocno pojebanych filmów typu 1 men of 1 cup, ścięcie amerykana przez arabów itp. Tak 5 pod rząd takich zjebanych filmów wykluczyło by osoby które wchodzą tu tylko po żarty z familiady.
hehehe...Twórcy domku to moi nowi idole
Sadistic.pl dalej jest na hardzie. Admini powinni przy rejestracji wprowadzić konieczność oglądnięcia jakiś mocno pojebanych filmów typu 1 men of 1 cup, ścięcie amerykana przez arabów itp. Tak 5 pod rząd takich zjebanych filmów wykluczyło by osoby które wchodzą tu tylko po żarty z familiady.
Podsunąłeś mi patent. Zamiast przepisywania kodu z obrazka user podczas rejestracji będzie musiał oglądnąć egzekucje. Później wyświetli się pytanie "co obcięto skazańcowi". I trza będzie wpisać. xD
"co obcięto skazańcowi?"
Kutasa. -.-
grunt to mieć dystans do samego siebie.
Kutasa. -.-
Piszę to ten co dołączył 04 Sty 2010
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów