Komplikacja kompilacji serca palpitacji.
Komplikacja kompilacji serca palpitacji.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoro pola dalej nam nie chce pokazać cycków to znów idziemy do konkurencji
A to cycki konkurencji
Takie moje spostrzeżenie, największe buraki to przeważnie wieśmaki spod Łodzi i Poznańskie. trzecie miejsce wieśniaki spod Krakowa i Warszafka.
KRA się zgadzam nie ma większego chamstwa na drodze.
Do tego jest jeszcze Lublin. Tam jak się wjeżdża to jest Mad Max.
Absolutne zdziczenie. Co zrobić to przecież zagłębie PIS.
Skoro pola dalej nam nie chce pokazać cycków to znów idziemy do konkurencji
A co ona ma pokazać jak ona stanik jeszcze wypycha
I dorzuciłbym do tego mieszkańców Wrocławia (DW), miasta które kocham. O ile w mieście sobie radzą, to na autostradzie jadą jak ci spod Bochni i Brzeska - 110 lewym pasem, choć miedzy ciężarówkami na prawym pasie po 500 - 800 metrów.
pojechaliby na Zachód, zaraz by ich inni kierowcy i policja (!) wyleczyła z tej wsiowej jazdy.
KRA się zgadzam nie ma większego chamstwa na drodze.
Do tego jest jeszcze Lublin. Tam jak się wjeżdża to jest Mad Max.
Absolutne zdziczenie. Co zrobić to przecież zagłębie PIS.
Ja za to do farszafki bez kałacha nie wjeżdżam, zagłebie spedalonych lewaczków, rurkowców, cwaniaczków i biberów.
8:50 jak sie kurwa nie wyprzedza. Co on pierdoli. Linia przerywana mial prawo wyprzedzac. Wina co najwyzej tego co skrecal na stacje bo mu wymusil. Byla ostatnio podobna akcja tylko ze to panowie policjanci tak wyjechali gosciowi. Kamerzysta sie chuja zna, a smiech jak idiota.
Chciałem to napisać, ale mnie uprzedziłeś. Jak najbardziej wina babki(samochód raczej wskazuje na kobietę), która skręcała na stacje.
Rzadko widuje się takie wjazdy na stacje bez linii ciągłej, ale nawet gdyby Ona była, wina dalej leży po stronie babki skręcającej w lewo.
No i warszafka na preriach w trasie- debile zapierdalają na nieznanych sobie drogach, że szczególnie zimą zawsze lądują w rowach, chociaż mają dobre auta ze wszystkimi wspomaganiami, typu kontrola trakcji, itp.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów