📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tydzień Amerykański w Lidlu
Dobrze jebany czuje maszynę
Na publicznej drodze... Szkoda że się nie rozjebał.
Rozumiem, umieć jeździć, znać sztuczki, potrafić zrobić z maszyną cudo. Ale trzeba być całkiem popapranym, żeby odwalać na publicznej drodze, gdzie w każdej chwili może wydarzyć się coś nieoczekiwanego. I taki kretyn nie tylko siebie zabija ale i kogoś innego.
Rozumiem, umieć jeździć, znać sztuczki, potrafić zrobić z maszyną cudo. Ale trzeba być całkiem popapranym, żeby odwalać na publicznej drodze, gdzie w każdej chwili może wydarzyć się coś nieoczekiwanego. I taki kretyn nie tylko siebie zabija ale i kogoś innego.
perolisz przez takie zesrane teorie życie jest tak nudne że aż nie do wytrzymania, bo wszyscy się boją peirdolonej śmierci na każdym kroku:/
ja pierdole jak mnie wasze pierdolenie "na publicznej drodze" wkurwia -.- myslicie, ze najwieksi rajdowcy, drifterzy czu kierowcy wyscigowi innych dziedzin nie jezdza po ulicy "jak pojebani"? jestescie w wielkim bledzie. to tylko szopka na pokaz, kazdy zapierdala na ulicy. znam kilka przykladow ale nazwiskami wole nie rzucac. czolowka drifterow europy, najlepsi rajdowcy w polsce zapierdalaja po ulicach. inaczej nie umieli by tyle, na codzienna jazde na torach nikogo tutaj nie stac!
wybacz ton ale nawet nie chce mi się cisnąć na coś lepszego, ten kto to rozumie ten poprze, a przestraszeni niech zostaną w domach...
Gosć zajebał piękneog drifta, ma do tego auto i jak widac zdolności-powinniśmy szanować i doceniać takich ludzi bo dzieki nim nasze życie jest nieco weselsze!
Gosć zajebał piękneog drifta, ma do tego auto i jak widac zdolności-powinniśmy szanować i doceniać takich ludzi bo dzieki nim nasze życie jest nieco weselsze!
Jukers napisał/a:
żeby odwalać na publicznej drodze, gdzie w każdej chwili może wydarzyć się coś nieoczekiwanego.
a wy znowu o tych fotoradarach...
Philipek, odkłądnie, ludzie podtrzymują jakaś głupią iluzje, bo jakaś grupka przestraszonych cnotek boi się odrobiny szaleństwa...
@Up
Debilu ja sie nie boje twojej smierci, tylko tego, ze zabijajac siebie zabijesz tez moje dziecko lub zone.
Debilu ja sie nie boje twojej smierci, tylko tego, ze zabijajac siebie zabijesz tez moje dziecko lub zone.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów