i jeb ryjem na glebe!
i jeb ryjem na glebe!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tak,jak ja wczoraj zamknąłem drzwi balkonowe razem z ręką córki. No i domknąć się nie chciały, więc dopychałem dwa razy. A ta się drze. A ja mówię,żeby się nie darła,bo na balkon już nie wyjdzie, bo za późno. I dopycham dalej A potem: o kurwa! Musiałem dmuchać i masować
Fajnie, że się tym z Nami dzielisz
Ale to tylko pokazuje, że jesteś zwykłym cymbałem
To tak,jak ja wczoraj zamknąłem drzwi balkonowe razem z ręką córki. No i domknąć się nie chciały, więc dopychałem dwa razy. A ta się drze. A ja mówię,żeby się nie darła,bo na balkon już nie wyjdzie, bo za późno. I dopycham dalej A potem: o kurwa! Musiałem dmuchać i masować
Ale z ciebie leszcz. Ja bym wypieprzył tą twoją córke przez balkon.
Ale z ciebie leszcz. Ja bym wypieprzył tą twoją córke przez balkon.
Wstaw sobie zjebie zdjęcie kolejnego tłustego, starego faceta
A od jego córki się odpierdol
Ale to tylko pokazuje, że jesteś zwykłym cymbałem
Twój komentarz pokazuje żeś pedał. Przepiękna historia a Ty ćwoku niszczysz ducha narodu... ehhh.... przez takie pipy jak Ty ten portal się tiktokuje
Niech zgadnę. PiS i zawodówka skończona? A dzieci trzeba wychowywać twardo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów