Marsz antyaborcyjny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pyta skończyła się na Kill 'Em All
Dorba beke kreca z debili. Jaok, jak zawsze, w formie.
Gdzie jest pyta z marszu pedalow sie pytam?
Tu nie ma pola do krecenia beki, za rozsadne towarzystwo.
Tu nie ma pola do krecenia beki, za rozsadne towarzystwo.
5 17 pantofel i się tym chwali
od jakiegoś czasu nie widzę różnicy między nim, a tymi "lewakami" z których kroi beke
koza i tak jest lepszy
Coraz słabiej. Z takich idiotów można naprawdę kręcić niemożebną bekę. Albo się pyciarzom skończyła wena, albo klimat polityczny nie pozwala im za bardzo dopierdalać tym zjebom.
Lepsze beki były z tych nawiedzonych z lewoskrętnym katem oka Ale i ten materiał nie jest zły
Czy tam by szla partia skrzatów czy greckich filozofów to nie ma różnicy. Facet jest bardzo tendencyjny.....
Przecież same pojeby na tym marszu. Szkoda ze nie mogę zajść w ciążę jako facet, sam bym zrobił aborcję w razie W. Na chuj mi dzieciak? Po co nosić coś, łapac rozstepy i rozwalac sobie cipsko, gdy się tego ploda nie chce?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów