📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Masowe ogłupianie społeczeństwa. Jakby tak faktycznie chcieli "uświadamiania" to wysłaliby ludzi do bibliotek po fachową literaturę i w wyniku czego pewnie zalegalizowali by marihuanę, a już na pewno do celów medycznych. Nie, ludzie wolą gapić się w szklany ekran i powtarzać pisane pod prawo bzdury. Te fragmenty są tak zmontowane, że nawet mi gdzie sporo czytałem na ten temat "ryje to banie". Parę cytatów na koniec filmu nie wystarczy by to naprawić. Swoją drogą jak słyszę gdy ktoś mówi o palaczach "narkoman" tzn. że w życiu nic na ten temat nie czytał i szkoda sobie marnować czas na rozmowę z takim człowiekiem.
Jeszcze jedno - niesamowicie wkurwia mnie gimbaza ala "obrońca mariCHuany" i choćby z tego powodu byłbym za zalegalizowaniem. Badania dowodzą że marihuana palona w latach dojrzewania może powodować późniejsze dysfunkcje psychiczne i umysłowe. Zaskoczę Was, alkohol wyrządza podobne szkody. Tyle że trzynastolatkowi piwa nie sprzedadzą, a diler nie zapyta o dowód. "Marihunaen" od 18 roku życia. Jak komuś coś nie pasuje to do książek i czytać skurwysyny, a nie szerzyć intelektualną biedotę. Pozdrawiam myślących.
Jeszcze jedno - niesamowicie wkurwia mnie gimbaza ala "obrońca mariCHuany" i choćby z tego powodu byłbym za zalegalizowaniem. Badania dowodzą że marihuana palona w latach dojrzewania może powodować późniejsze dysfunkcje psychiczne i umysłowe. Zaskoczę Was, alkohol wyrządza podobne szkody. Tyle że trzynastolatkowi piwa nie sprzedadzą, a diler nie zapyta o dowód. "Marihunaen" od 18 roku życia. Jak komuś coś nie pasuje to do książek i czytać skurwysyny, a nie szerzyć intelektualną biedotę. Pozdrawiam myślących.
yo
zwykle nie pisze w komentarz bo to bez sensu ale co do tego filmiku muszę się wypowiedzieć - szacun, szacun i jeszcze raz szacun!!! jest to na youtube??
zwykle nie pisze w komentarz bo to bez sensu ale co do tego filmiku muszę się wypowiedzieć - szacun, szacun i jeszcze raz szacun!!! jest to na youtube??
@up obejrzyj do końca a potem pisz czy było czy nie.
chi napisał/a:
youtube.com/LowlifeJunkie
Od tej wstrzykiwania marichłany niektórym się całkowicie pojebało w głowach. Od razu widać że jesteście uzależnieni i marycha powinna być zakazana we wszystkich rejonach świata. Bo jest gorsza niż papieros.
powiem tak rozumiem tempych hejteruw zeby tylko cos wiebac ze swoich pieciu groszy napisze bzdure ale mniesza o to takie zachowania macie po podkresilam anfetaminie,koksie, a napewno po kwasie (LSD) wiec troszke dokumentuw oraz doswiadczen w swiecie realnym cyber gamonie a jak dajecie sobie prac muzgi to wystawcie politykom dupy zeby was wyjebali tyle z mojej strony a powini zakazac sie ALKOCHOL bo jest sie po nim agresywnym, niepoczytalnym a po kanabis jest sie 360 stopn na odwrut chociasz sirodkiem ubocznym nie ukryje jest to ze pamienic krutko trwala zaczyna nam szwnkowac ale po durzych iloscach tyle z mojej strony od tego sie nieda umrzec ani zatruc po przedawkowani tylko sie porzygamy i zasiniemy a nie wyskoczymy przez okno hahahahahaha!!!!!!!!!!!! ten typ musial wios LSD albo KOKS zeby miec takie zachowanie wiec nie namawiam lecz powtarzam w kulko pal ziulko pal ziulko a jeszcze jedno jak ktos sie zjara niech sprubuje podnies dupe z kanapy wontpie jest taki luz ze ma sie wyjebane na wszystko dzieki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów