18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BrunerOvned 2012-11-22, 19:07 1
4:56 - EPIC Każdego dnia powtarzam to jak mantrę...
Zgłoś
malvo 2012-11-22, 19:43 13
Jebać was , ćpuny pierdolone do gazu .
Zgłoś
.................. 2012-11-22, 19:46 11
Chce tej legalizacji bo kurwa nie mogę słuchać już żali popierdolców co chcą tylko jarać. Trawa kurwa w każdym jebanym kiosku , sadźcie ,palcie leczcie się nią a nawet szyjcie sobie z niej portki. Ale wypierdalać z tym gównem chociaż z sadola.
Zgłoś
Landmark 2012-11-22, 19:48 4
Sami eksperci widzę
Zgłoś
arathorn 2012-11-22, 19:48
A matka wie że ćpiesz?
Zgłoś
Cocojumbo 2012-11-22, 19:49 47
malvo napisał/a:

Jebać was , ćpuny pierdolone do gazu .

widać, że piastujesz wysoki urząd w ciemnogrodzie gimnazjum skończone?
Zgłoś
Ryuk 2012-11-22, 19:50 19
Omg, jacy z Was zawzięci anty bojownicy. Kurwa odpierdolcie się od jaraczy, a jaracze odpierdolą się od Was. Przestańcie nazywać każdego kto popala ćpunem, a te "ćpuny" nie będą pchały swojej propagandy gdzie tylko się da. Tak Cię boli widok gościa jarającego jointa? To się kurwa nie patrz. Proste.
Zgłoś
Jemruz 2012-11-22, 19:50 74
Najwięcej pierdolą o tym osoby, które mają o tym zerowe pojęcie i to jest medialna opinia Polaków.
Ja osobiście wolę zapalić blanta niż pić wódkę.
Zgłoś
malutki0607 2012-11-22, 19:50 9
Marichuaną się leczy, funkconuje w naszej kulturze kilkaset lat, a zabroniono ją w miarę niedawno. Sorry, ale to jest wielka głupota!
Zapalę sobie i jest git- nikogo nie skrzywdzę, nic nie dopierdolę. WYpiję- mogę dać w mordę, rozpierdolić wszystko dookoła i obrażać nawet najbliższych. Ja pierdolę...
Zgłoś
monto 2012-11-22, 19:51 3
dovry filmik idealnie pokazujacy glupote polakow
Zgłoś
MarsElite 2012-11-22, 19:54 6
.malarz. napisał/a:

Chce tej legalizacji bo kurwa nie mogę słuchać już żali popierdolców co chcą tylko jarać. Trawa kurwa w każdym jebanym kiosku , sadźcie ,palcie leczcie się nią szyjcie sobie z niej portki. Ale wypierdalać z tym gównem chociaż z sadola.

Nie ściskaj pośladków bo Ci żyłka pęknie.... Temat " Marihuana " Nigdy nie był tematem tabu na Sadolu więc jak coś Cie boli to po prostu kurwa tego nie oglądaj bo nakazywać możesz u siebie pod " kioskiem" czy też w domu z czego mają nosić portki.
Zgłoś
mereel 2012-11-22, 19:54 2
ciekawe dlaczego Zagloba byl kretynem z calej sadze, moze za duzo "sekretu"?
Zgłoś
Ryuk 2012-11-22, 19:57 1
A swoją drogą, żeby popierdolone płaczki więcej nie płakały, że "ćpuny" domagają się legalizacji - wystarczy dekriminalizacja. I tak kto będzie chciał sobie to załatwić i zajarać to załatwi i zajara. Byle nie było to karane, bo obecne wyroki za posiadanie są kurewsko absurdalne.

I nie mówię tu o posiadaniu kilogramów... 1-5 gieta na łeb wystarczy.
Zgłoś
r................9 2012-11-22, 20:00 1
Z osobistych względów wolę, aby marihuana niebyła zalegalizowana, najwyżej depenalizacje można dać. ;]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem