📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
4:56 - EPIC Każdego dnia powtarzam to jak mantrę...
Chce tej legalizacji bo kurwa nie mogę słuchać już żali popierdolców co chcą tylko jarać. Trawa kurwa w każdym jebanym kiosku , sadźcie ,palcie leczcie się nią a nawet szyjcie sobie z niej portki. Ale wypierdalać z tym gównem chociaż z sadola.
malvo napisał/a:
Jebać was , ćpuny pierdolone do gazu .
widać, że piastujesz wysoki urząd w ciemnogrodzie gimnazjum skończone?
Omg, jacy z Was zawzięci anty bojownicy. Kurwa odpierdolcie się od jaraczy, a jaracze odpierdolą się od Was. Przestańcie nazywać każdego kto popala ćpunem, a te "ćpuny" nie będą pchały swojej propagandy gdzie tylko się da. Tak Cię boli widok gościa jarającego jointa? To się kurwa nie patrz. Proste.
Najwięcej pierdolą o tym osoby, które mają o tym zerowe pojęcie i to jest medialna opinia Polaków.
Ja osobiście wolę zapalić blanta niż pić wódkę.
Ja osobiście wolę zapalić blanta niż pić wódkę.
Marichuaną się leczy, funkconuje w naszej kulturze kilkaset lat, a zabroniono ją w miarę niedawno. Sorry, ale to jest wielka głupota!
Zapalę sobie i jest git- nikogo nie skrzywdzę, nic nie dopierdolę. WYpiję- mogę dać w mordę, rozpierdolić wszystko dookoła i obrażać nawet najbliższych. Ja pierdolę...
Zapalę sobie i jest git- nikogo nie skrzywdzę, nic nie dopierdolę. WYpiję- mogę dać w mordę, rozpierdolić wszystko dookoła i obrażać nawet najbliższych. Ja pierdolę...
.malarz. napisał/a:
Chce tej legalizacji bo kurwa nie mogę słuchać już żali popierdolców co chcą tylko jarać. Trawa kurwa w każdym jebanym kiosku , sadźcie ,palcie leczcie się nią szyjcie sobie z niej portki. Ale wypierdalać z tym gównem chociaż z sadola.
Nie ściskaj pośladków bo Ci żyłka pęknie.... Temat " Marihuana " Nigdy nie był tematem tabu na Sadolu więc jak coś Cie boli to po prostu kurwa tego nie oglądaj bo nakazywać możesz u siebie pod " kioskiem" czy też w domu z czego mają nosić portki.
ciekawe dlaczego Zagloba byl kretynem z calej sadze, moze za duzo "sekretu"?
A swoją drogą, żeby popierdolone płaczki więcej nie płakały, że "ćpuny" domagają się legalizacji - wystarczy dekriminalizacja. I tak kto będzie chciał sobie to załatwić i zajarać to załatwi i zajara. Byle nie było to karane, bo obecne wyroki za posiadanie są kurewsko absurdalne.
I nie mówię tu o posiadaniu kilogramów... 1-5 gieta na łeb wystarczy.
I nie mówię tu o posiadaniu kilogramów... 1-5 gieta na łeb wystarczy.
Z osobistych względów wolę, aby marihuana niebyła zalegalizowana, najwyżej depenalizacje można dać. ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów