📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jebany szmaciarz ... złapać i wbić na pal. takie kurwy jak ten zwyrol zawsze podnoszą mi ciśnienie ...
Daj jakiś dowód na to, że to był pedofil.
Może to facet po rozwodzie chciał swoje dziecko czasem zobaczyć, a dostał zakaz, bo np.: żonę bił.
Może to facet po rozwodzie chciał swoje dziecko czasem zobaczyć, a dostał zakaz, bo np.: żonę bił.
@up
tak było napisane na stronie, z której to wzięłam. za wiarygodność tej informacji nie odpowiadam
tak było napisane na stronie, z której to wzięłam. za wiarygodność tej informacji nie odpowiadam
szkoda, że ten z tym kijem(lub czymś tam) szedł jak zombie.. fajnie byłoby zobaczyć jak pedo dostaje piękny wpierdol
Bueeeee myslalem ze na koncu jebnie mu ta lopata ;/
Jakis maly headshot ze szpadla
Jakis maly headshot ze szpadla
@Scarlet - to co, bierzesz coś z innej strony gdzie jest napisana jakaś informacja, nie wspominasz o tym, tylko celowo umieszczasz podpis o "pedofilu"?? Po chuj?
Cytat:
@Scarlet - to co, bierzesz coś z innej strony gdzie jest napisana jakaś informacja, nie wspominasz o tym, tylko celowo umieszczasz podpis o "pedofilu"?? Po chuj?
bo to kurwa dowcipnie brzmiało. ktoś dla żartu powiedział że facet to pedofil a wy wszystko łykacie.
Nie o to chodzi, tylko zobacz jak wysypała się fala komentarzy "zajebać", "do pieca".
Chociaż, w sumie jakby Scralet napisała, że to typ który przyszedł zobaczyć swoje dziecko, to by były komentarze typu "zajebać głupią babę, bo nie pozwala się spotykać z dzieckiem", także jeden chuj.
Chociaż, w sumie jakby Scralet napisała, że to typ który przyszedł zobaczyć swoje dziecko, to by były komentarze typu "zajebać głupią babę, bo nie pozwala się spotykać z dzieckiem", także jeden chuj.
jedno dziecko jej spierdoliło jak zaczęli się okładać:<
chciałbym być świadkiem takiej sytuacji.
@Marian Paździoch
jako marian to skarpety byś im zajebał podczas walki i pogonił na bazarze
jako marian to skarpety byś im zajebał podczas walki i pogonił na bazarze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów